luni, 28 septembrie 2020

Hai sa vedem prima reactie dupa ce , Salman a fost pus inr-n scadal

 Sa  vedem ce spune , Iulia dupa prima reactie , dupa ce s-a aflat de scadal hai sa alam ce reactie are si cei din jurul lui Salman ahica ligic cu cine sa vorbesca decat Iulia?!!

După ce s-a spus că familia lui Salman Khan a avut legătură cu un mega-scandal cu droguri din Mumbai, Iulia Vântur a reacționat. Prin intermediul avocatului său, vedeta a negat implicarea familiei iubitului său într-un asemenea subiect.


În urma informațiilor apărute în spațiul public, legate de implicarea unor persoane din familia lui Salman Khan într-un dosar de trafic de droguri din Mumbai, fosta prezentatoare a cerut dreptul la replică, prin intermediul avocatului său.

Aceasta a transmis faptul că familia lui Salman Khan nu are nicio implicare în scandalul legat de droguri și nici cu moartea actorului Sushant Singh Rajput, ce a avut loc pe data de 14 iunie.

„Dorim să vă comunicăm că informațiile publicate în articolul mai sus menționat sunt totalmente nereale, iar asocierea dnei Vântur sau a dlui Salman Khan cu subiecte legate de droguri sau alte fapte de natură penală, reprezintă o gravă afectare a imaginii acestora”,este mesajul transmis de Iulia Vântur prin intermediul avocatului său. De asemenea, presa din India punctează faptul că inclusiv Salman Khan a transmis în spațiul public, prin intermediul avocatului său, că nu are nicio legătură cu cele întâmplate.

 Televiziunile din India vorbesc încontinuu despre acest subiect. Cazul morții actorului Sushant Singh Rajput a ridicat foarte multe semne de întrebare. El a fost găsit mort în apartamentul său din Mumbai, pe data de 14 iunie. Autoritățile au stabilit că este vorba despre o sinucidere, însă s-a aflat că bărbatul în vârstă de 34 de ani ar fi consumat substanțe interzise.

 


Cu trecerea zilelor, numărul persoanelor implicate în acest scandal începe să crească. Actrițe cunsocute și tot mai multe persoane din lumea filmului au fost interogate în scandalul cu drogurile din Mumbai. Până în acest moment, cea mai cunoscută actriță implicată în acest scandal este Deepika Padukone. Au mai fost interogate și actrițele Shraddha Kapoor şi Sara Ali Khan, sâmbătă, 26 septembrie, la sediul Biroului pentru Controlul Stupefiantelor (Narcotics Control Bureau, NCB) din Mumbai. Nu a durat mult până presa din India a făcut legătura din acest caz cu familia actorului Salman Khan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu