marți, 27 octombrie 2020

BB14 luni

 

„Bigg Boss 14” 26 octombrie, actualizare scrisă: Shardul îi spune lui Jaan „love chaar din trend hoga, phir buri tarah end hoga”

Kavita Kaushik a intrat în casa „Bigg Boss 14” ca căpitan și este gata să preia conducerea

  • Echipa Web ADN
  • 26 octombrie 2020, 22:15 IST

Noii concurenți de wild-card au adăugat o nouă scânteie spectacolului și răsuciri și răsuciri interesante așteaptă acum în Casa Bigg Boss. Kavita Kaushik este selectată ca noul căpitan al casei și Eijaz o sfătuiește să fie extrem de strictă de la început, astfel încât concurenții să nu o ia cu ușurință. În prima zi a căpitaniei, Kavita îi instruiește pe colegii de casă cu privire la regulile casei și cum vor fi pedepsiți cei care sunt găsiți încălcând regulile. 

22:15 IST luni, 26 octombrie 2020

Kavita este supărată pe mizeria din casă. Ea vorbește cu Eijaz despre întâlnirea cu Pavitra. Nikki i-a amintit lui Kavita că nu poate lucra, când spune că va curăța casa. Nishant și Nikki se ceartă după ce Jasmin amintește cum prietenii l-au abandonat pe Nishant. După ce Bigg Boss a anunțat, Kavita l-a târât pe Shardul din zona de fumat și a țipat la el. Au o ceartă. Apoi vorbește cu Pavitra, care se ceartă cu ea în prealabil. Kavita îi amintește că se află în zona roșie. Kaushik anunță apoi regula zonei de fumat. Când vorbește cu Shardul, își cere scuze față de Bigg Boss. Pavitra este încă supărată și îi spune lui Kavita că a preferat să țipe peste explicație. Ea a spus că violența este inacceptabilă. Ea cere oamenilor să se comporte mai degrabă decât să arate un comportament agitat.

22:29 IST Luni, 26 octombrie 2020

Naina îi spune lui Jasmin că a existat o luptă între ea și PR-ul lui Nikki. Tamboli vorbește apoi cu Kavita despre sarcinile dormitorului. Kaushik vorbește apoi cu Rubina despre asta, care spune că Nikki face filmări. Trece pe acolo când vorbesc Rubina și Kavita. Nikki vorbește cu Pavitra despre asta. Pavitra îi vorbește despre Kavita și despre cum așteaptă filmări. Abhinav se apropie apoi de Nikki. Rubina îl batjocorește pe Nikki spunând că dacă ar fi studiat cărți și nu Bigg Boss 14, atunci ar trebui să aibă creiere. Există o ceartă între Rubina și Nikki. Abhinav și Rubina o ignoră într-un mod nou. Apoi sortează problema.

22:39 IST Luni, 26 octombrie 2020

Abhinav îi cere lui Jaan să se răzbune cu Nikki. Rahul spune că Jaan a spus întotdeauna că îi va arăta lui Nikki când va veni momentul.

22:40 IST luni, 26 octombrie 2020

Concurenții se trezesc la „Muqabala”. Kavita îi cere lui Jaan să se întoarcă cu Nikki. El îi cere sfaturi, iar ea îi cere lui Jaan să meargă să o ajute pe Nikki. Acum există o discuție despre rație. În curând, Rubina intră într-o ceartă cu Rahul. Nikki vorbește cu Rahul despre discuție și el o roagă să-i spună lui Jaan că Rahul este iubitul ei acum. Nikki spune că vrea să se distreze cu Rahul, dar nu poate să se conecteze cu Jaan. El îi spune ce i-a spus Abhinav. Apoi îl împinge afară din zona de fumat. Rubina, Nishant și Abhinav au renunțat la speranțe cu Jaan. Jaan o sună pe Nikki și îi dă un sărut. Ea spune că vrea să se joace individual. Nikki îi povestește apoi lui Rahul despre discuția ei cu Jaan. Kavita îi dorește pe Jaan și Nikki împreună, în timp ce Rubina și Abhinav spun că nu ar trebui. Vorbesc despre „colegul ei”.

22:55 IST Luni, 26 octombrie 2020

Este timpul nominalizării. Kavita este în siguranță. De asemenea, Pavitra și Eijaz nu pot fi nominalizați, deoarece se află în zona roșie. Rubina merge pe primul loc și îi alege pe Rahul și Nikki. Jasmin îi alege pe Rahul și Jaan. Jaan îi alege pe Rahul și Nikki. Rahul își bate joc de el. Shardul îi alege pe Nishant și Rubina. Rahul îi alege și pe Rubina și Jaan. El vorbește despre nepotism ca motiv al acestuia. Orice alt concurent îl pierde din cauza. Pavitra a spus că nu este bine să folosești acest cuvânt, iar Nishant este de acord. Rubina intervine, de asemenea, între argument. Jaan spune că mama lui a fost cea cu care a crescut după separarea părinților lor, iar tatăl său Kumar Sanu l-a susținut după ce a văzut talent. Nishant îi nominalizează pe Rahul Vaidya și Nikki. Se comportă grosolan când este nominalizată. Nikki îl ia înapoi.

23:13 IST Luni, 26 octombrie 2020

Nishant dă înapoi, numind-o plictisitoare, în timp ce ea vrea să nu mai cânte la melodiile altora. O avertizează cu privire la violență. Kavita intervine între ele și îi cere să folosească farfuria de spumă fără violență. Nikki îl nominalizează apoi pe Abhinav. Rubina o pierde asupra ei. Abhinav vorbește despre modul de vibrație al lui Nikki și o nominalizează. Îl numește copiat. Apoi vorbește și despre Rahul și îl nominalizează. Naina îl alege pe Nikki pentru că nu i-a vorbit frumos. De asemenea, ea îl nominalizează pe Jaan. Bigg Boss anunță apoi că Eijaz și Pavitra pot decide pe cine să nominalizeze. Eijaz este confundat între Nishant și Rubina, în timp ce Pavitra vrea să îl nominalizeze pe Rahul, mai ales după episodul de nepotism. Se luptă din nou. Kavita le cere să decidă. După o ceartă, ei vin la disucuzie. Pavitra îl alege pe Rahul între ei. Bigg Boss îi anunță acum pe Rahul, Nikki și Jaan ca nominalizați.Pavitra și Eijaz, fiind în zona roșie, sunt, de asemenea, nominalizați.

23:25 IST Luni, 26 octombrie 2020

Kavita este rugată să aleagă o persoană pentru a salva din nominalizări. Ea îl alege pe Eijaz afirmând că felul său de a juca jocul este apreciat de ea. Acum este ferit de nominalizări. Rahul, Nikki și Jaan trebuie să meargă în zona roșie. Pavitra este dezamăgit și Eijaz vine să vorbească cu el, o întreabă de ce plânge. Vorbește cu Shardul. Nikki vorbește cu Rahul despre Jaan. Pavitra vorbește cu Abhinav despre cum este rănită atunci când Kavita a spus că nici nu o va ține în afara casei. Kavitra vine să vorbească cu Pavitra în timp ce îl scoate pe Eijaz din zona roșie. Îl sărută pe Pavitra înainte de a pleca. Kavita îi cere lui Pavitra să fie puternic, care este încă supărat pe linia spusă de Kaushik.

23:31 IST Luni, 26 octombrie 2020

Jasmin vorbește cu Jaan. Ea spune că i-a considerat pe Shezad și pe el ca pe un frate mai mic. Ea spune că a terminat, îl sărută și îl îmbrățișează și îl ascultă pe Shardul vorbind cu Jaan. El spune „pyar sabke saath hota hai, sab sochte hai. But pyaar chaar din Twitter pe trend hoga, phir buri tarah end hoga '. Nishant și Naina sunt impresionați de discuțiile lui Shardul. Nikki vorbește cu Eijaz despre întreaga situație și el o consolează.

1. Shardul Pandit intră sub radarul lui Kavita Kaushik

Shardul Pandit intră sub Kavita Kaushik
1/5

Primul concurent care intră sub radarul ei este Shardul Pandit, acesta urmând instrucțiunile lui Pavitra și nu pe cele pe care colegii de casă le-au convenit. Kavita se aprinde și îl avertizează pe Shardul să nu încalce nicio regulă. Îi cere foarte sever să nu se comporte ca Bigg Boss. 

 



2. Și Pavitra Punia a strigat

A sunat și Pavitra Punia
2/5

De asemenea, Kavita îl ridică pe Pavitra, dând naștere unui argument masiv. Chiar dacă Kavita este căpitanul, Pavitra îi amintește că tocmai a intrat în casă și nu poate pur și simplu să conducă.

 



3. Shardul cochetează cu Pavitra

Shardul cochetează cu Pavitra
3/5

Mai târziu, în ziua respectivă, Shardul este văzut cochetând cu Pavitra și își pune pălăria de ancoră. El îi spune lui Pavitra că nu poate să cocheteze decât cu Shardul și să nu se uite la niciun alt tip din casă. De asemenea, joacă un cupidon între Jaan-Nikki și Naina-Rahul. Încearcă să-i împace și joacă un guru al iubirii perfect.

 



4. Rahul îi desemnează pe Jaan, Rubina în sarcină

Rahul îl desemnează pe Jaan, Rubina în sarcină
4/5

În continuare, se anunță cea mai groaznică sarcină de nominalizare. Fiecare concurent trebuie să îi nominalizeze pe cei pe care îi consideră meritați să fie în afara casei, ceea ce duce la o mulțime de ciocniri între toată lumea. Rahul îl nominalizează pe Jaan și cei doi au o ciocnire epică după aceea, Rahul pune la îndoială talentul lui Jaan. De asemenea, Rahul o nominalizează pe Rubina pentru că simte că are multă negativitate în ea.

 



5. A fost nominalizată și Nikki

A fost nominalizată și Nikki
5/5

Rubina și Nishant îl nominalizează pe Nikki, care la rândul său îl numește pe Nishant. Căpitanul Kavita primește atunci o ocazie specială în care poate salva o persoană de la nominalizări în seara asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu