marți, 27 octombrie 2020

NORA FATEHI FACE RAVAGIIII

 

„Bigg Boss 14 Weekend Ka Vaar” 25 octombrie, actualizare scrisă: Kavita Kaushik vrea să-l vadă pe Eijaz Khan-Pavitra ca cuplu

Salman Khan a venit pentru un episod special Bigg Boss 14 Dussehra

  • Echipa Web ADN
  • 25 octombrie 2020, 20:49 IST

După un început sărbătoresc al weekendului Ka Vaar, există ceva neașteptat în magazin pentru toată lumea. În timp ce concurenții din interior sunt ocupați să-și rezolve banalele personale, nu știu că noii perfecționari urmează să se alăture și să-și facă scena paltega, încă o dată!

21:07 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Salman Khan intră pe „Dholi Taro”. Vorbește despre sarcina buzzer și spune că Jasmin este singurul care a condus casa. El spune că ea făcea ceai în timp ce oamenii se luptau. Salman i-a cerut apoi lui Jasmin să vorbească despre ce simte. Rubina spune că se oprește din respect. El i se adresează din nou lui Jasmin în rolul Katrina Kaif al televizorului, iar ea dezvăluie că a fost numită din nou. Salman vorbește despre intrarea în wild card, care a fost Nora Fatehi și Guru Randhawa.

21:21 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Salman își amintește de timpul petrecut de Nora în casă și vorbește despre ecuația dintre unii și alții. Rahul o alege pe Nikki și nu este de acord. Eijaz spune că nu a găsit pe nimeni. Jaan îl alege și pe Nikki. Salman întreabă confruntarea dintre Guru, Jaan și Rahul. Salman cântă Ho Gaya Hai Tujhko cu Jaan, după care cântă la propriile sale melodii.

21:28 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Băieților li se cere să facă pasul „Garmi” după ce a promovat noua piesă a lui Nora și Guru.

21:31 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Salman îi prezintă pe Kavita Kaushik și Naina Singh.

21:35 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Kavita Kaushik dezvăluie că tatăl ei a fost polițist, ceea ce i-a inspirat personajul FIR. Naina simte că fetele sunt mai puternice în acest sezon. Kavita vorbește despre modul în care Eijaz și Pavitra ar fi putut să-i urmeze pe Sidharth și Asim. Naina spune că lui Pavitra îi place lui Abhinav în casă. Ea mai spune că lui Jaan îi place Nikki și că lui Abhinav îi place șurubelnița. Kavita spune în cele din urmă că Abhinav este gyaani în casă. Naina spune că Jasmin plânge mult. Nimeni nu a putut răspunde că Pavitra îl numește pe Eijaz Khan saab. Naina spune că prosopul violet a devenit celebru din cauza lui Rahul. Ea a mai dezvăluit că Rubina a vorbit despre kachra.

21:44 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Salman introduce Shardul Pandit. El îl numește pe Pavitra „junglee billi”. Salman îl numește Mouni Roy din partea superioară a corpului și Kareena Kapoor de jos. Shardul îl numește pe Jaan „bhawre”. El îl numește pe Nikki „icchadari naagin” să cânte. El îl numește pe Abhinav domesticit „pati”, în timp ce Rubina este vulpea. Simte că Jasmin este un șobolan, iar ea îi amintește de Jerry. El îl numește pe ciocănitorul Rahul. Eijaz, potrivit lui, este hienă. Există deja o atmosferă rece între Naina și Shardul. Kavita crede că se va distra în casă.

21:57 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Nishant anunță sarcina de 60 de minute. Nikki și Jaan simt nouă minute, în timp ce Jasmin spune cinci minute. Eijaz crede că are 17 minute de filmare. Jasmin și Eijaz simt nouă minute, în timp ce Nishant simte 17 minute pentru Pavitra. Jaan crede că este văzut timp de nouă minute, în timp ce Jaan simte că este timp de un minut și jumătate. Nikki simte că a fost timp de 30 de secunde. Rahul simte că este văzut timp de nouă minute, în timp ce Pavitra simte că este văzut timp de cinci minute, în timp ce Nikki simte că este timp de două minute. Abhinav îi acordă un minut și jumătate. Nikki simte că este văzută 23 de minute, în timp ce Pavitra simte că sunt 17 minute, în timp ce Rahul și Jasmin spun nouă. Există o luptă între Eijaz și Abhinav după ce concurenții își aleg etichetele.

22:09 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Salman a vorbit despre concurenții cu participanți la wild card. Kavita spune că Eijaz are 23 de minute. Shardul crede că Eijaz și Pavitra au avut timp. I-au acordat Rubinei 17 minute. Shardul și Kavita simt că Jasmin este văzut timp de nouă minute. Îl aleg pe Nikki cinci minute și pe Jaan trei minute. Rahul primește două minute, în timp ce Nishant primește un minut și jumătate. Abhinav a primit jumătate de minut.

22:16 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Nikki, Pavitra și Rahul vor să o pună pe Naina în zona roșie, în timp ce Abhinav, Nishant, Eijaz și Jaan îl aleg pe Shardul. Rubina îl alege pe Kavita. Salman spune că este o egalitate între Shardul și Naina, ca patru voturi. El spune că Rubina l-a votat pe Kavita pentru a intra în zona roșie. Salman anunță acum că voturile au fost pentru zona verde. Kavita este căpitanul casei și îi mulțumește Rubinei.

22:24 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Rahul vorbește cu Bigg Boss despre „chicha” Eijaz. Khan, pe de altă parte, împărtășește entuziasmul său cu Pavitra. Jasmin îi vorbește lui Jaan despre Nikki.

22:26 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Abhinav îl introduce pe Kavita în casă. Shardul și Pavitra vorbesc între ei intim. Jasmin îi cere lui Shardul să-și aleagă patul. Kavita îi cere lui Eijaz să nu mai copieze Sidharth, în timp ce spune că există similitudini. Kavita spune că Abhinav nu poate fi văzut din cauza lui Rubina, în timp ce Eijaz spune că crede că Bigg Boss este competiția ei. Kavita spune că Eijaz și Pavitra arătau bine împreună ca un cuplu.

22:32 IST Duminică, 25 octombrie 2020

Nikki îi spune lui Rahul despre cum ar trebui să se păstreze ca prioritate. Pavitra îi spune lui Eijaz același lucru, care se întâmplă atunci când episodul se termină.

1. Concurenții de wild card

Concurenți cu wild card
1/5

Salman Khan prezintă concurenții sălbatici - Kavita Kaushik, Naina Singh și Shardul Pandit. 

 



2. Naina vs Shardul

Naina vs Shardul
2/5

Spre deosebire de obișnuit, Naina Singh și Shardul Pandit nu sunt fericiți să se vadă și să blocheze coarnele în momentul în care vorbesc între ei. Scânteile dintre ele indică o furtună de foc care urmează să sufle odată ce sunt amândoi în interiorul casei.

 



3. Provocare

Provocare
3/5

Apoi Bigg Boss aruncă concurenților o provocare de '60 de minute '. Concurenții trebuie să se evalueze pe ei înșiși și apoi pe colegii lor concurenți pe un număr care descrie cât timp este vizibil un anumit concurent în episodul de 60 de minute.

 



4. Evaluări pentru fiecare concurent

Evaluări pentru fiecare concurent
4/5

În timp ce Nikki Tamboli este încrezător că episoadele se învârt în jurul ei, Rahul Vaidya și Jaan Kumar Sanu își acordă un scor corect de 9 minute fiecare. Abhinav, fiind un observator îndrăgostit în casă, oferă motive pentru care toată lumea greșește în calificativele sale și s-ar putea califica pe ei înșiși jumătate din ceea ce susțin de fapt.

 



5. Nora Fatehi și Guru Randhawa în casă

Nora Fatehi și Guru Randhawa în casă
5/5

Nora Fatehi și Guru Randhawa intră apoi în casă și oferă o interpretare spectaculoasă noii lor melodii „Naach Mari Rani” care face ca națiunea să fie groove.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu