joi, 29 octombrie 2020

BB14

„Bigg Boss 14”, 29 octombrie, actualizare scrisă: Eijaz Khan-Kavita Kaushik în luptă, se învinovățește pentru încrederea în altul

Eijaz Khan devine noul căpitan al casei „Bigg Boss 14”

  • Echipa Web ADN
  • 29 octombrie 2020, 22:18 IST

Sarcina de căpitanie oferă concurenților șansa de a face o mulțime de promisiuni, dintre care unele sunt reale, în timp ce altele sunt false. Am văzut câțiva concurenți care încercau să facă aliați și concurenții din zona roșie care căutau asigurarea de la viitorul căpitan pentru ai salva. 

22:19 IST Joi, 29 octombrie 2020

Naina Singh îi spune lui Nikki că este descalificată. Eijaz întreabă în numele lui Nikki și există un argument. Abhinav planifică sarcina cu Rahul. Pavitra și Shardul se află într-o luptă violentă. Pavitra stea din Shardul. Rubina spune că Abhinav este căpitanul. Naina o pierde pe Rahul. Nikki și Jaan ies din zona roșie. Nishant o pierde. Bigg Boss anunță că Naina nu poate participa la sarcină sau nu poate face o regulă singură. Pavitra și Rahul încearcă să fure lui Abhinav, care este supărat. Rubina susține cum este rănit Abhinav, iar Bigg Boss clarifică regulile pentru zona roșie. Pavitra începe să se certe și primește o îmbrățișare de la Eijaz. Abhinav argumentează cu Eijaz, care îl susținea pe Pavitra.

22:33 IST Joi, 29 octombrie 2020

Pavitra este supărat de discuțiile despre creștere, pentru care Shardul o încurajează. Jaan îi spune lui Nikki despre cum Nishant a încetat să mai vorbească după ce a intrat Naina. Rahul își cere scuze lui Jaan pentru comentariul despre nepotism. Jasmin, pe de altă parte, îi spune Rubinei despre cum se simte scăzută.

22:36 IST Joi, 29 octombrie 2020

Naina anunță că geanta lui Eijaz a ieșit din zona roșie. El câștigă sarcina. El este noul căpitan. El atribuie sarcini. Abhinav o întreabă pe Naina pentru ce este el în casă. Naina ajunge în lacrimi și Eijaz, Shardul și Jasmin vin să o consoleze. Este supărată pe ceea ce i-a spus Bigg Boss. Rubina și Abhinav vorbesc despre sarcină. Eijaz spune că Pavitra a jucat perfect, iar Jaan îi cere să se mute. Kavita spune cum Eijaz a ignorat-o după ce a devenit căpitan. Pavitra îi spune lui Kavita că are o pasiune majoră asupra lui Eijaz, mai ales după luptă.

22:46 IST Joi, 29 octombrie 2020

Eijaz curăță aerul cu Kavita. El spune că cei doi au o mulțime de probleme. El spune că nu va funcționa și vrea să se concentreze exclusiv pe joc. Actorul a spus că se îndrăgostește când este îndrăgostit. Ea îi spune că este dificil de adaptat. Cei doi se luptă pentru că nu respectă regulile. Kavita îi cere lui Eijaz să nu intre în problemele ei. Supărată, iese pe el. Jaan spune că se simte rău pentru Eijaz. Majoritatea oamenilor simt că lupta a fost pusă în scenă. Shardul îi spune lui Pavitra că jocul nu le poate rupe relația. Eijaz îi cere lui Kavita să poarte un microfon și ea îl pierde. Îi cere să o lase în pace și apoi trece la grupul Nainei. Eijaz îi cere lui Pavitra să păstreze calmul. Apoi vine să vorbească cu ea. Jasmin se întreabă ce a greșit. Kavita spune cum a pierdut-o deja și este stresată de ceea ce se va întâmpla la Weekend Ka Vaar.Apoi îi spune lui Rubina că este imposibil, apoi îi informează cum a vorbit cu ea în timpul închiderii și i-a cerut să gătească pentru el.

23:07 IST joi, 29 octombrie 2020

Concurenții se trezesc pe „Zinghaat”. Naina, într-o mască de față, îi face lui Kavita un masaj. Ea îi cere lui Shardul și Kavita să devină prieteni și îi obligă să îmbrățișeze. El spune că a fost rănit de cuvintele ei, iar ea se despacă și el. Kavita spune că este supărată că își pierde răbdarea. Eijaz îi cere lui Nikki să aibă grijă de Jaan. Îi spune lui Nikki că este absolut singur și trebuie să se descurce singur. Jasmin îi spune lui Shardul că nu este capabilă să treacă peste Rahul (subiect). Ea spune că nu poate dormi noaptea din cauza asta. Supărată, îi cere să nu vorbească cu ea. Jasmin spune că nu mai poate suporta fața lui Rahul. Abhinav îi spune lui Kavita cum Eijaz spune că joacă singur, dar continuă să planifice cu alții.

23:19 IST Joi, 29 octombrie 2020

Kavita își cere scuze lui Abhinav pentru că s-a lăsat obișnuită de Eijaz. Ea spune că adevăratul ei prieten în casă este Abhinav. Eijaz trebuie să scoată o persoană din zona roșie și să o salveze. Nikki o nominalizează pe Kavita, care se apără. Eijaz spune că simțea că vorbește cu unul dintre ai săi și, prin urmare, se simțea ca un prieten. Kavita, pe de altă parte, spune că se simte obișnuită și spune că mulți oameni sunt supărați pe el. Eijaz spune că prietenia este importantă pentru el. Kavita și Nikki sunt schimbate. Fostul este în zona roșie, în timp ce Nikki a revenit în zona verde. Kavita îi spune lui Abhinav că nu a cercetat despre Eijaz și că a avut încredere în el. El mai spune că o respectă, dar nu-i vine să creadă ce idiot a fost să aibă încredere în ea. Eijaz spune că a părăsit superstarul după trei ani înainte ca acesta să-l fure. Nishant spune că noii veniți ar putea fi confuzați despre el.Apoi îl pierde și vorbește despre cum l-a împins ea.

1. Kavita Kaushik a ieșit din joc

Kavita Kaushik a ieșit din joc
1/5

Kavita Kaushik, care este actualul căpitan al casei, este deja în afara jocului. 



2. Kavita explodează la Eijaz

Kavita explodează la Eijaz
2/5

Mai târziu, Kavita explodează asupra lui Eijaz pentru că a numit-o cea mai bună prietenă a sa, având în vedere că Kavita nu a împărtășit niciodată o legătură cu Eijaz în afara casei. Kavita este supărată că din cauza lui Eijaz nu este capabilă să facă legături cu ceilalți concurenți și au o idee preconcepută despre ea. Eijaz o întreabă pe Kavita în timp ce se agită și pleacă. Eijaz se supără foarte tare pe Kavita și își strigă inima în fața lui Nikki.



3. Zona roșie, zona verde

Zona roșie, zona verde
3/5

Bigg Boss adaugă în continuare o poftă de plecare în ziua lor, când anunță procedura „Tabadla”. În acest proces, concurenții din zona roșie și concurenții din zona verde trebuie să stea cu spatele unul pe celălalt într-un scaun rotativ și să-i convingă pe ceilalți colegi de casă de ce merită să treacă în zona verde. 



4. Nikki vs Kavita

Nikki vs Kavita
4/5

Nikki și Kavita sunt supuși unul împotriva celuilalt, în timp ce Rahul și Jasmin trebuie să se confrunte. Fiecare dintre ei își păstrează propriile puncte solide în timp ce îl dă jos pe celălalt concurent. 



5. Jasmin se simte nesigur în preajma lui Rahul

Jasmin se simte nesigur în preajma lui Rahul
5/5

Mai târziu, Jasmin îi exprimă lui Shardul că se simte nesigură cu Rahul în jurul ei. Jasmin spune că Rahul este extrem de intimidantă și că nu suportă să fie în aceeași casă cu el.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu