joi, 29 octombrie 2020

După Radhe: Cel mai dorit Bhai, Salman Khan va filma pentru acest film

După Radhe: Cel mai dorit Bhai, Salman Khan va filma pentru acest film
Salman Khan a reluat tragerea cu răzbunare. A terminat programul final al lui Radhe: Cel mai dorit al tău pe Bhai cu mult înainte de data de încheiere. A filmat câteva secvențe de acțiune cu Randeep Hooda, niște patch-uri și chiar un cântec de dragoste cu doamna sa principală Disha Patani. La mijlocul lunii noiembrie, el va începe filmările pentru noul său film.

Salman Khan are Kabhi Eid Kabhi Diwali și Tiger 3 în curs de desfășurare, dar înainte de a începe aceste proiecte, a decis să lucreze la altceva. Potrivit rapoartelor din Mumbai Mirror, Salman s-a întors cu polițistul-avatar la remake-ul Mulshi Pattern intitulat Antim cu Aayush Sharma. În timp ce cu câteva săptămâni în urmă s-a raportat că Salman nu va face rolul cameo în filmul cumnatului său Aayush Sharma, acum auzim că, după câteva discuții și modificarea scenariului, producătorii au făcut loc superstarului. Salman Khan va juca polițistul și va începe filmarea până pe 15 noiembrie.

After Radhe: Your Most Wanted Bhai, Salman Khan Will Shoot For This FilmSalman

Salman Khan

Khan

Mahesh Manjrekar și Salman Khan fac echipă pentru prima dată ca regizor-actor și ambii sunt încântați de acest proiect. Aayush Sharma și-a întărit fizicul și va juca un gangster temut. Filmarea va avea loc în Mumbai și Karjat și vor exista secvențe de acțiune prea planificate într-un studio de oraș. Abia aștept să mă uit la polițistul-avatar al lui Salman Khan care se străduiește să prindă răufăcătorii.

Între timp, el filmează și pentru ultimul sezon al Bigg Boss și va începe lucrul la Tiger 3 cu Katrina Kaif din februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu