joi, 29 octombrie 2020

Salman Khan gata să se rostogolească cu Antim de Mahesh Manjrekar din 15 noiembrie în Mumbai!

Drama gangsterului, care îl prezintă ca polițist, decolează în Mumbai cu Mahesh Manjrekar în calitate de regizor; Actorul se va întoarce la franciza Tiger în

29 octombrie 2020

imagine
După ce și-a finalizat cu succes thriller-ul de acțiune, Radhe: Your Most Wanted Bhai, Salman Khan este gata să ruleze cu un nou film. Întrucât a mai rămas timp înainte ca cea de-a treia tranșă a francizei Tiger să intre pe podea, actorul a decis să înceapă Antim, adaptarea în hindi a dramei gangsterilor marathi, Mulshi Pattern, cu Mahesh Manjrekar în calitate de regizor. El și Mahesh au purtat discuții intense asupra filmului și au decis să modifice puțin originalul - deoarece vizează un public pan-indian - și să crească scenele de confruntare dintre polițist și gangster. În timp ce Salman îl interpretează pe polițist, cumnatul său Aayush Sharma va încerca o schimbare de imagine cu un personaj mai întunecat, care este opusul polar al fericitului Romeo care se întoarce la „Chogada”. Tragerea începe din 15 noiembrie în Mumbai.



„După o pauză de șase luni pe care a petrecut-o la fermă, Salman este foarte rar să se întoarcă pe platourile de filmare și să facă ceea ce face cel mai bine”, a dezvăluit o sursă, adăugând că ideea unui polițist din orașele mici care să ia legea în propria sa mâinile pentru eradicarea bandelor l-au entuziasmat întotdeauna. „Mahesh lucrează în prezent pentru a amplifica lupta dintre bine și rău.”

Mirror raportase mai devreme (24 septembrie) că Mahesh îl înlocuise pe regizorul Loveyatri, Abhiraj Minawala. Salman, care urma să joace un polițist sikh în abordarea lui Abhiraj asupra subiectului, a decis să ia un loc pe spate ca actor, producătorii dorind să rămână fidel originalului, în care rândul polițistului era doar un cameo. Potrivit sursei noastre, ei aveau o listă scurtă cu mai mulți A-listeri pentru această apariție specială. „Cu toate acestea, în ultimele câteva săptămâni, după mai multe întâlniri de scenarii la ferma sa Panvel în timpul cărora au fost luate în considerare diferite adaptări, echipa a blocat o versiune care poate justifica prezența lui Salman și este din nou în imagine. Acum, personajul său este foarte important pentru narațiune. Îl va prezenta într-un nou avatar, mai real, intens și crud, alături de obișnuitul său herogiri ”, dezvăluie sursa.

Intitulat inițial Guns of North, filmul are acum un nou titlu, Antim, care înseamnă „sfârșitul” gangsterilor. Va fi un program de la început la sfârșit în două locații, Mumbai și Karjat. „O mare parte a filmului este situată într-un sat care va fi recreat la un studio. Unele dintre scenele de acțiune cu Salman vor fi filmate într-un studio din oraș. Va trage până în ianuarie 2021 ”, informează sursa. Aayush a crescut pentru rol și a participat la mai multe ateliere de actorie. Aceasta va fi prima colaborare a lui Mahesh ca regizor cu Salman și Aayush. Salman va colabora din nou cu cumnatul său în Kabhi Eid Kabhi Diwali al lui Sajid Nadiadwala, în regia lui Farhad Samji.

După încheierea lui Antim, Salman se va întoarce la Tiger în februarie. Regizat de Manish Sharma, îl reunește cu Katrina Kaif.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu