marți, 27 octombrie 2020

WOOOOW

★ Cabana lui Salman Khan pe platourile Bigg Boss 14. 

Bigg Boss: Pasează în cabana de lux a lui Salman Khan, cu sală de sport, dormitor și curte. Vedeți poze noi uimitoare

Vedeți câteva imagini noi uimitoare ale cabanei lui Salman Khan pe seturile Bigg Boss 14. Cabana a fost proiectată de Omung Kumar și are un dormitor, o sală de sport și o curte.

24 octombrie 2020

Bigg Boss al lui Salman Khansalariul ar putea deveni un punct major de discuție în fiecare an, dar la fel și „cabana” sa de lux pe platou. Salman găzduiește în prezent Bigg Boss 14. S-a atașat pentru prima dată de reality show-ul în 2010. Conceput de Omung Kumar, cabana lui Salman este inspirată de elemente din sălbăticie. Folosind un design mexican ușor exotic în design, Omung a ridicat spațiul lui Salman și a încorporat mai multe elemente pe care gazda le poate folosi. De această dată, cabana are și o sală de gimnastică complet echipată pe care Salman o poate folosi pentru antrenament înainte de episoadele sale Weekend Ka Vaar. Dormitoarele sunt plăcute într-o lumină caldă, în aer liber. În sufragerie, peretele principal este acoperit cu litere care scriu numele lui Salman și mai multe filme din care a făcut parte.O canapea confortabilă stă maiestuos în sufrageria unde Salman își poate distra oaspeții și poate urmări desfășurarea procedurilor pe televizorul cu ecran mare.

Anterior, designerul Ashley Rebello a distribuit un videoclip din interiorul cabanei. Videoclipul s-a deschis cu o privire asupra unui portret imens al lui Salman în rolul lui Chulbul Pandey din franciza sa de succes Dabangg. Videoclipul a inclus, de asemenea, imagini ale unei zone de curte și a dormitorului, care a fost împodobit cu un alt portret mare al actorului.

Anul acesta, Salman a spus că a luat o plată pentru a se asigura că spectacolul nu suferă din cauza crizei economice induse de coronavirus. "Sunt mai mult decât fericit să îl reduc pentru ca toți ceilalți să poată fi plătiți", a spus Salman, vorbind cu Abhishek Rege, CEO al Endemol Shine India. Abhishek a dezvăluit că, deși noul normal necesită un număr mai mic de oameni pe platou, ei nu au renunțat la niciun angajat.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu