duminică, 29 noiembrie 2020

 

Agar asliyat jaan ni hai aapko industry ke baare mein, agar kitab likhna hai aap pehle ke dressman se poochiye jo van ke andar aate the, pehle ke lightmen se poochiye, dancers, junior artistes se poochiye, dancers se poochiye kyunki woh din bhar hamare ird gird hai kyunki hamari jo cheezein hai hamare moods, hamare whims, hamari fancies they will know about it. Du-te și uită-te la fiecare actor și vezi iska boy iske sath kitne saal se hai, kitne assistant directors ko isne encourage ya gaali diya hai tab aapko pata chalega ki asli hero kaun hai aur Salman Khan ke baare mein you can ask anybody that, that is de ce cuvântul Bhai. Vine cu un motiv pe care îl știți. Mithun Da, Jackie Dada, asta vine și acesta este respectul pe care ți-l oferă propria industrie. 


Bineînțeles că lumea ridică și urmează și crede în asta. De aceea, Salman este Bhai, el este numit Bhai. Este mult mai tânăr decât noi, nu am nevoie, îl numesc întotdeauna Salman. Dar când îl sun astăzi, simt nevoia să-l numesc așa. Sunteți chamchagiri nahi hai, Salman însuși vă va spune ce fel de relație împărtășesc el și cu mine, polul nord și polul sud. Știe că voi fugi în 2 minute și voi dispărea de la o petrecere, dar știe că sunt mereu acolo pentru el și invers. Deci, Salman este acel băiat care are o inimă de aur, o inimă absolută de aur. Unii oameni o arată, iar alții nu.

 
Suniel Shetty împlinește 60 de ani în 2021. Dar nu despre asta este vorba în această conversație. Pentru cineva care are zeci de ani de muncă în spate - acțiune, comedie, dramă, romantism, orice gen verificat, Suniel întruchipează smerenia și grația. Un bărbat de familie cu doi copii - Ahan și Athiya, unul care urmează să se angajeze în călătoria sa de la Bollywood și celălalt care și-a făcut deja un nume ca actriță, Suniel se mândrește cu faptul că este un tată de succes și un devotat soț. Într-o discuție exclusivă cu ETimes, Suniel vorbește despre unele dintre cele mai grele momente din cariera sa, fiind anulat și etichetat ca „non-actor”, prietenia sa cu Salman Khan și rămâne în formă și sexy la 60 de ani! Iată extrase din chat.

(Fragment din interviu)

Împărtășești o relație foarte specială cu Salman. Ce ai învățat de la el?


Dă, dă, dă și dăruiește în continuare este Salman Khan! Nu vorbește despre cantitatea incredibilă de muncă pe care o face. Nu vorbește despre sprijinul incredibil pe care îl oferă. Recomandându-mă chiar și atunci când nu lucram. Recomandându-ne reciproc că oh, nu pot face acest film, vorbește cu Suniel, va fi al naibii de bun pentru el. Doar atunci când vă simțiți confortabil în propriul spațiu. Întotdeauna spun că este cea mai neînțeleasă ființă umană din această industrie, nu spun asta acum, spun asta în ultimii 10 ani, când a fost lovit la vârf, că da, așa ai, ai să ai, dar ai spus că ai acasă. Agar yeh poochna hi hai na toh tabloids se kyu pooch rahe ho? Tabloids se kyu pooche? Editorii se kyu pooche? Jurnaliștii se kyu pooche kyunki kahi na kahi nu suntem noi înșine 100% când vine vorba de voi.Există o îmbrăc
imagine
are și un comportament în care încercăm să vă arătăm partea bună a noastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu