duminică, 29 noiembrie 2020

Evacuarea „Bigg Boss 14 Weekend Ka Vaar”: Pavitra Punia a votat din spectacolul lui Salman Khan În timp ce Rubina Dilaik a fost confirmată ca prima concurentă pentru finală, Pavitra Punia a ieșit din „Bigg Boss 14”

 

La doar o zi după ce Rubina Dilaik a fost anunțată ca prima concurentă confirmată pentru marea finală „Bigg Boss 14”, Pavitra Punia a fost declarată în afara jocului. Actrița de televiziune, care intrase în casă cu spiritul de a fi în propriile condiții, a transformat brusc un simplu spectator în casă.

Schimbarea comportamentului lui Pavitra a venit în principal după ce Kavita Kaushik a intrat în casă. Ea și-a lăsat, de asemenea, sentimentele pentru Eijaz Khan să ocupe locul din față, încercând să participe mai mult la joc, care pare să fi dat peste ea.

Salman Khan a anunțat că Pavitra a ieșit din emisiune la episodul de duminică „Weekend Ka Vaar”, după o lungă așteptare. Eijaz Khan, care este de obicei neafectat și realist cu privire la persoanele care părăsesc spectacolul, a părut, de asemenea, să fie zdruncinat de decizie.Bigg Boss 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu