duminică, 29 noiembrie 2020

Marea finală „Bigg Boss 14”: Salman Khan anunță că Rubina Dilaik este prima concurentă confirmată Rubina Dilaik este oficial primul concurent confirmat care va merge la marea finală „Bigg Boss 14”

De când a decolat „Bigg Boss 14”, concurenta Rubina Dilaik a câștigat mulți fani. De fapt, ea a devenit favorită pe internet, primind sprijinul fanilor după fiecare episod din „Bigg Boss 14”. Astfel, nu este o surpriză faptul că ea este prima concurentă confirmată din casă care a intrat direct în finala „Bigg Boss 14”.

Salman Khan a anunțat că actoBigg Boss 14rul „Shakti: Astitva Ke Ehsas Ki” este primul concurent confirmat care va face parte din „Bigg Boss 14”. Anunțul vine la câteva săptămâni după ce Salman a spus că a primit cea mai mică cantitate de voturi și a fost salvată, timp de două săptămâni la rând.

În timp ce Rubina a fost anunțată ca concurentă confirmată, soarta soțului său Abhinav Shukla nu a fost încă sigilată. Cei doi au intrat în spectacol ca un cuplu și au fost unul dintre cei mai puternici supoortori ai celuilalt (cel puțin de cele mai multe ori, cel puțin) până în prezent.

Interesant, Abhinav a avut deja o conversație despre „Bigg Boss 14 grand finale” într-unul din episoadele anterioare. Era așezat alături de Pavitra Punia, privind o servietă misterioasă. Se gândise că servieta ar fi putut duce biletul la final (ceea ce nu era) și Abhinav spusese că i-ar plăcea să-și vadă numele în asta.

Rubina făcea, de asemenea, titluri pentru luptele sale constante cu „bunul prieten” Jasmin Bhasin. Rubina și Abhinav, care au făcut întotdeauna o echipă, s-au confruntat cu Jasmin Bhasin și Aly Goni, care sunt și prieteni apropiați. Ambele cupluri au făcut remarci sub centură pe de altă parte, în numele sarcinii Batwaara.

Salman Khan a făcut și un anunț important și șocant despre spectacol. Anul acesta, „Bigg Boss 14” se va încheia chiar în decembrie. De fapt, marea finală va avea loc în săptămâna viitoare - sâmbătă.

Știrea vine ca un șoc, având în vedere că doar sezonul anterior a fost prelungit până în februarie. „Bigg Boss 13”, cu Sidharth Shukla, Shehnaaz Gill, Arti Singh, Rashami Desai și alții, a fost unul dintre cele mai vizionate emisiuni indiene și astfel producătorii au decis să prelungească sezonul „Bigg Boss” în 2019.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu