miercuri, 25 noiembrie 2020

Bigg Boss 14: Jaan Kumar este evacuat; Eijaz Khan și Nikki Tamboli și-au luat rămas bun cu ochii lacrimi Gazda Salman Khan, în timp ce anunța ieșirea lui Jaan din spectacol, a menționat că a existat o diferență minimă în voturile pe care Jaan le-a primit în comparație cu celelalte.

 

MUMBAI: Cântărețul Jaan Kumar Sanu a fost evacuat din casa Bigg Boss 14 duminică (23 noiembrie). Ceilalți concurenți nominalizați au fost Rubina Dilaik, Jasmin Bhasin, Eijaz Khan, Nikki Tamboli și Kavita Kaushik.

Fiul cel mic al legendarei cântărețe de redare Kumar Sanu, adevăratul nume al lui Jaan este Jayesh Bhattacharya. El a fost primul concurent din istoria Bigg Boss care a fost prezentat înainte de prima seară. Călătoria lui a fost nimic mai puțin decât o plimbare cu roller-coaster.

În nominalizările săptămânii precedente, Rubina Dilaik, Nikki Tamboli, Kavita Kaushik, Eijaz Khan, Jasmin Bhasin și Jaan au fost cei șase concurenți care au fost nominalizați. Pe 21 noiembrie, Salman Khan a anunțat că Nikki, Kavita și Jasmin sunt feriți de evacuare.

Până la sfârșitul episodului de duminică, gazda Salman Khan a anunțat că Jaan este cel care a adjudecat casa Bigg Boss și colegii de casă. El l-a lăudat pentru călătoria pe care a avut-o în spectacol până acum. Gazda a menționat, de asemenea, că există o diferență minimă în voturile pe care Jaan le-a primit în comparație cu celelalte.

Episod week - end Ka Vaar duminică a văzut , de asemenea , prezența Ekta Kapoor , care nu numai că a jucat unele jocuri distractive cu concurenți , dar și a dat o imunitate „mani“ la Rubina Dilaik.

 

 

Bigg Boss 14: Jaan Kumar este evacuat;  Eijaz Khan și Nikki Tamboli și-au luat rămas bun cu ochii lacrimi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu