miercuri, 25 noiembrie 2020

Bigg Boss 14, Weekend Ka Vaar, actualizare scrisă: Kavita Kaushik vs Aly Goni continuă, Ekta Kapoor adaugă o întorsătură pentru a arăta

 

Salman Khan îi ia pe Rubina Dilaik și Abhinav Shukla în sarcină. El spune că acțiunile lui Abhinav o fac pe Rubina să arate rău. .....

 

Bigg Boss 14, Weekend Ka Vaar, actualizare scrisă: Kavita Kaushik vs Aly Goni continuă, Ekta Kapoor adaugă o întorsătură pentru a arăta

New Delhi: În episodul de sâmbătă din Weekend Ka Vaar, gazda Salman Khan a distrat în mare măsură colegii de casă și publicul. Cu toate acestea, ca întotdeauna, el a interacționat cu colegii de casă unul câte unul și le-a spus unora dintre ei dacă greșesc. 

Episodul a început cu Bigg Boss care a pus o întrebare colegilor de cameră despre prietenii. Colegii de cameră au fost nevoiți să numească patru persoane despre care cred că își fac prieteni doar pentru a le putea folosi. Aly Goni și Kavita Kaushik au o ciocnire puternică în timpul acestei runde și ambii se acuză reciproc că nu sunt reali și că folosesc prietenii pentru a-și atinge mijloacele.

Mai târziu, vine Salman Khan și îi întreabă pe colegii de cameră despre alegerile lor. Apoi, îi duce pe Rubina Dilaik și Abhinav Shukla la sarcină. El spune că acțiunile lui Abhinav o fac pe Rubina să arate rău. El adaugă că Abhinav își protejează întotdeauna propria imagine în timp ce soția sa, Rubina, este făcută să arate rău! 

În timpul interacțiunii, Salman anunță, de asemenea, că Nikki Tamboli, Kavita și Jasmin Bhasin sunt în siguranță!

Între timp, țarina TV Ekta Kapoor intră în emisiune. Ea le oferă colegilor de șansă să se răzbune pe concurenții lor. Colegilor de cameră li se dau mâini uriașe false pe care pot pulveriza spumă și o pot stropi pe fața acelor colegi de casă de care doresc să se răzbune. 

Kavita împroșcă fețele lui Aly și Jasmin și spune că duo se comportă prost și creează negativitate în casă. Aly se răzbună pe Kavita! În continuare, Eijaz Khan decide să ia numele lui Kavita și jocul continuă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu