miercuri, 25 noiembrie 2020

Bigg Boss 14, Weekend Ka Vaar Sinopsis: Salman Khan grill Abhinav Shukla Kavita Kaushik este prima care a stropit fețele lui Aly Goni și Jasmin Bhasin cu mâinile de spumă răzbunătoare.

 

New Delhi: În episodul special Weekend Ka Vaar din Bigg Boss 14 , Czarina televiziunii indiene Ekta Kapoor face o intrare elegantă și ridică coeficientul de divertisment din casă. Ea le oferă colegilor de șansă să se răzbune pe concurenții lor. Colegilor de cameră li se dau mâini uriașe false pe care pot pulveriza spumă și o pot stropi pe fața acelor colegi de casă de care doresc să se răzbune.

Kavita Kaushik este prima care a stropit fețele lui Aly Goni și Jasmin Bhasin cu mâinile de spumă răzbunătoare. Ea spune că duetul se comportă prost și creează negativitate în casă. Pe partea sa, Aly își folosește ambele șanse de a se răzbuna cu mâini spumoase, pe Kavita! În continuare, Eijaz decide să-și folosească ambele șanse de răzbunare pe Kavita, iar rivalitatea lor continuă. Ekta pare să fie mulțumit și spune că emoțiile pe care le simt concurenții sunt sincere și joacă jocul în consecință.

Mai târziu, Bigg Boss le pune o întrebare foarte pertinentă colegilor de cameră despre prietenii. Colegii de cameră trebuie să numească patru persoane despre care cred că își fac prieteni doar pentru a le putea folosi. Aly și Kavita au o ciocnire puternică în timpul acestei runde și ambii se acuză reciproc că nu sunt reali și că folosesc prietenii pentru a-și atinge mijloacele.

 Amfitrionul principal Salman Khan îi ia pe Rubina și Abhinav la sarcină. El spune că acțiunile lui Abhinav în Bigg Boss o fac pe Rubina să arate rău. Salman mai spune că Abhinav își face întotdeauna propria imagine în siguranță, în timp ce soția sa, Rubina, este făcută să pară rău! Și Rubina este de acord cu faptul că undeva, soțul ei Abhinav, o face să pară slabă. Este un moment extrem de emoțional pentru cuplu, deoarece își dau seama de diferențele care există între ei.

Va face Kavita mai mulți dușmani decât prieteni în Casa Bigg Boss? Cum vor face față Rubinei și Abhinav acestei crize? Relația lor va putea rezista provocărilor constante pe care Bigg Boss le lansează?

Toate aceste întrebări vor primi răspuns diseară!

Deblocați divertisment, emoție și dramă cu MPL Presents Bigg Boss Powered by Dabur Dant Rakshak Ayurvedic Paste & TRESemmé, Beauty Partner Lotus Herbals ,, Beverage Partner B-Fizzv în fiecare luni până vineri la 22:30 și sâmbătă-duminică la 9:00 pm numai pe CULORI și vizionați înainte de TV pe Voot Select

Bigg Boss 14, Weekend Ka Vaar Sinopsis: Salman Khan grill Abhinav Shukla

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu