miercuri, 25 noiembrie 2020

La mulți ani Salim Khan: Când legendarul scenarist a refuzat să vorbească cu producătorii pentru fiul său Salman Khan

 

Salman Khan vorbise recent despre incident atunci când tatăl său Salim Khan a refuzat să-l prezinte în fața producătorilor pentru muncă:

 

 

 

Superstarul din Bollywood, Salman Khan, este adesea găsit vorbind cu drag despre tatăl său, Salim Khan, care împlinește astăzi ziua de naștere de 85 de ani. Mai recent, Salman povestise un incident - despre cum tatăl său - legendarul scenarist - a refuzat să-l ajute cu munca.

Salman vorbea despre nepotism în emisiunea „Bigg Boss 14” în timpul unui episod „Weekend Ka Vaar”. El a vorbit despre nepotism - o acuzație pe care concurentul emisiunii Rahul Vaidya i-a adus-o pe concurentul său Jaan Kumar Sanu, care este acum evacuat din casă.

Salman povestea un incident despre modul în care el este un exemplu de acces ușor la fraternitatea filmului, dar realizarea acestuia pe cont propriu. În timp ce vorbea despre incident, Salman spusese: „Tatăl meu Salim Khan avea acces la producători. Toți obișnuiau să vină să ne viziteze casa. Am vrut să devin actor în acel moment, așa că m-am apropiat de el și l-am rugat să vorbească cu el. unul dintre producători. "

 

Salman a spus că tatăl său a respins cererea dintr-un motiv foarte simplu. "A spus că nu, pot să le cer să te arunce, dar atunci nu vei ști niciodată ce gust are gustul. La ce folosește un astfel de talent dacă trebuie să-l prezinți altora? Lasă-ți talentul să vorbească pentru tine. vino automat și te vizită ".

După cum a avut norocul, Salman a devenit într-adevăr un superstar cu scenarii care-l așteptau la ușă. De fapt, actorul însuși a devenit producător și și-a deschis casa de producție numită Salman Khan Films, care a produs majoritatea filmelor Salman Khan, inclusiv „Bajrangi Bhaijaan”, „Tiger Zinda Hai”, „Bharat” și „Dabangg 3”.

Viitorul film al lui Salman „Radhe: Your Most Wanted Bhai” este, de asemenea, finanțat de Salman Khan Films. Filmele sale de după aceea, inclusiv „Kabhi Eid Kabhi Diwali”, sunt, de asemenea, înregistrate sub steagul său.

LA MULTI ANI MAESTRE!!!
Salman Khan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu