duminică, 29 noiembrie 2020

„Bigg Boss 14” Weekend Ka Vaar: Salman Khan anunță detalii SHOCKING de marea finală Salman Khan a dezvăluit, de asemenea, cine este singurul concurent care a obținut biletul pentru marea finală „Bigg Boss 14”.

Sloganul lui Bigg Boss 14 este „ Ab Scene Paltega ” și, din când în când, au fost aduse în spectacol răsuciri. În timpul episodului Weekend Ka Vaar desfășurat sâmbătă, gazda și superstarul Salman Khan au distribuit o actualizare de știri care a lăsat nu doar concurenții, ci și fanii în stare de șoc. Într-una dintre secvențe, el a anunțat că Rubina Dilaik este prima concurentă confirmată care a primit biletul pentru marea finală.

Odată cu aceasta, el le-a cerut concurenților să discute între ei și să anunțe cine ar trebui să fie ceilalți trei concurenți pentru a ajunge la finală. Acest lucru i-a determinat pe concurenți să lupte și să se certe încă o dată ca și cum au fost tot sezonul. Cu toate acestea, Abhinav Shukla a fost primul care a spus că Jasmin Bhasin merită să fie al doilea finalist al reality show-ului din acest sezon.

Și apoi, Salman Khan a aruncat o bombă care i-a făcut să nu creadă anii lor. Superstarul a anunțat că marea finală a Bigg Boss 14 va avea loc în săptămâna viitoare.

 Salman Khan, Bigg Boss 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu