duminică, 29 noiembrie 2020

YEI

 

Maheep Kapoor, Seema Khan, Neelam Kothari Soni, Bhavana Panday: Faceți cunoștință cu „Soțiile Bollywood”

„Viața fabuloasă a soțiilor din Bollywood” oferă o privire asupra lumii strălucitoare, glamour, de care se bucură în timp ce jonglează între viețile personale și profesionale.

  • Echipa Web ADN
  • 27 noiembrie 2020, ora 16:30 IST

Indianul Netflix a renunțat vineri la opt episoade din primul sezon al mult așteptatului spectacol care va oferi publicului o privire asupra vieții fabuloase a soțiilor Bollywood. 

Da, „The Fabulous Lives of Bollywood Wives”, o emisiune web produsă de compania de conținut digital a lui Karan Johar, numită „Dharmatic”, se difuzează acum pe platforma OTT și, așa cum era de așteptat, creează o mare agitație cu conținutul său. 

Seria oferă o privire asupra lumii strălucitoare și glamour de care se bucură în timp ce jonglează între viața personală și cea profesională.

Netflix India a descris trailerul de pe YouTube ca „Ce se întâmplă când glam se întâlnește cu sass? Aruncă o privire în viețile a patru femei fabuloase: Seema Khan, Maheep Kapoor, Bhavana Pandey și Neelam Kothari Soni. Urmărește aceste BFF-uri care iau codul fetei o altă notă, în timp ce navighează prin urcușurile și coborâșurile părinților, profesiei și prieteniei. "

Spectacolul va vedea, de asemenea, intrarea vedetă a cuplului Bollywood Gauri Khan și Shah Rukh Khan. 

Cu toate acestea, dacă intenționați să-l urmăriți cu brio în acest weekend, ne-am gândit să vă prezentăm personajele principale din spectacol. 

Aruncă o privire. 

1. Viața fabuloasă a soțiilor Bollywood

Viețile fabuloase ale soțiilor din Bollywood
1/5

Emisiunea web Netflix India „Fabulous Lives of Bollywood Wives” este despre a oferi fanilor o privire asupra strălucirii și glamourului, o privire atentă asupra modului în care aceste patru femei, care sunt soții unor personalități ale filmului cunoscute, navighează prin urcușuri și coborâșuri de părinte, profesie și prietenie. Spectacolul este produs de compania de conținut digital Karan Johar Dharmatic. 



2. Maheep Kapoor

Maheep Kapoor
2/5

S-ar putea să o cunoașteți pe Maheep Kapoor ca soție a actorului Sanjay Kapoor, dar știați că în acea vreme, Maheep avea și aspirații actoricești. De fapt, are o melodie video numită „Nigori Kaisi Jawani Hai”. Maheep trebuia, de asemenea, să debuteze la Bollywood alături de fiul lui Raaj Kumar, Panini Raajkumar, dar asta nu s-a întâmplat. În 1997, Maheep a legat nodul cu Sanjay Kapoor și acum este binecuvântat cu doi copii - Shanaya și Jahaan Kapoor.



3. Seema Khan

Seema Khan
3/5

Căsătorită cu fratele mai mic al superstarului Salman Khan, Sohail Khan, Seema își conduce cu succes propria etichetă de modă pe nume în Mumbai. Mai multe vedete din orașul B, inclusiv Malaika Arora Khan, Amrita Arora, Maheep Kapoor, Bhanva Pandey, Elli Avram, Gauri Khan, Sonakshi Sinha, Katrina Kaif, Tanya Deol, Preity Zinta, Deanna Pandey, Daisy Shah, Arpita Khan, Shilpa Shetty, Neelam Kothari, Lara Dutta, Alvira Agnihotri și Kareena Kapoor Khan, optează pentru ținute de la atelierul designerului. 

Seema este binecuvântat cu doi fii Nirvaan și Yohaan. Fiul ei mai mic s-a născut prin surogatul FIV în iunie 2011, la zece ani după primul născut al lui Seema. 



4. Neelam Kothari Soni

Neelam Kothari Soni
4/5

Fostă actriță de film indiană și acum designer de bijuterii, Neelam Kothari Soni este soția actorului Sameer Soni. Neelam și-a făcut debutul în actorie cu Jawaani (1984) alături de debutantul Karan Shah și a continuat să facă mai multe filme, inclusiv „Khatron Ke Khiladi”, „Hum Saath Saath Hain” și „Ghar Ka Chirag”. Căsătorită anterior cu Rishi Sethia, un om de afaceri din Marea Britanie, aceasta este a doua căsătorie a lui Neelam cu Sameer. În 2013, cuplul a adoptat o fiică și a numit-o Ahana. 

 

 



5. Bhavana Panday

Bhavana Panday
5/5

Un designer de modă, Bhavana Panday este soția și mama actorului Chunky Panday și mama lui Ananya Panday și Rysa Panday. Căsătoriți în ultimii 22 de ani, Bhavana și Chunky dețin mai multe restaurante cu produse sănătoase în Mumbai și, de asemenea, sunt coproprietari ai companiei Bollywood Electrics.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu