joi, 26 noiembrie 2020

Kareena are pretentii?

 Throwback Thursday: Kareena Kapoor Khan dezvăluie lucrurile pe care le dorește de la Shah Rukh Khan și Salman Khan Throwback Thursday: Kareena Kapoor Khan dezvăluie lucrurile pe care le dorește de la Shah Rukh Khan și Salman Khan Kareena Kapoor Khan este o actriță care a lucrat cu Khans populari din Bollywood, inclusiv Shah Rukh Khan, Salman Khan, Aamir Khan și soțul Saif Ali Khan. 

Actrița, într-unul dintre interviurile sale retrovizoare, a obținut cu sinceritate ce vrea de la colegii ei. Când a fost întrebat ce vrea de la Shah Rukh Khan și Kareena Kapoor Khan a spus că i-ar plăcea să aibă acasă superstarul din Londra. Și de la Salman Khan, Bebo a spus că își dorește toți fanii lui. 

 Continuând cu același lucru, când a venit vorba de Saif Ali Khan, actrița a declarat că îl are deja. Totuși, dacă ar putea să ia un lucru de la el, ar fi mintea lui. Potrivit lui Bebo, Saif este o persoană inteligentă și articulată. Kareena a lucrat cu Saif în „Omkara”, „Tashan”, „Kurbaan” și „Agent Vinod”. Actrița a împărțit spațiul ecranului cu Shah Rukh Khan în „Kabhi Khushi Kabhie Gham ...” și „Ra.One”. Cu Salman Khan, Kareena a fost văzută în „Bodyguard”, „Main Aur Mrs Khanna” și „Bajrangi Bhaijaan”. Citește și Viitoarea mamă Kareena Kapoor Khan își obligă fanii cu o fotografie

Throwback Thursday: Kareena Kapoor Khan reveals the things she wants from Shah Rukh Khan and Salman Khan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu