miercuri, 27 ianuarie 2021

Aici chiar nu avem de comentat

 1 Nu mai baga in seama oricat de mesaje putene ar avea, 2 a dat-o de hindi chiar daca nu ar stii ce spune,  clarific ca si eu dar eu cel putin stiu ce zic, 3 obiceiurile ei numai sunt romanesti fac toate obiceiurile Indiene nu e rau doar ca helloooooo se da mareeee aiurea ca nu e indiaca deloc si 4 nene se prea distreaza ,bani ioca si astepta sa via plaja ,si conjort si pe poiana ba peste tot nu ai treba relax total....prea mult ce parere au si ceilalti?????

In 2012, Iulia Vantur (40 ani) a decis sa paraseasca Romania pentru a se muta in India, alaturi de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan, care este mai mare cu 15 ani decat frumoasa ieseanca.

Iulia si-a gasit jumatatea si fericirea la mii de kilometri distanta si a renuntat la tot ce avea in tara, inclusiv la o laborioasa cariera in televiziune, acolo unde facuse furori ca prezentatoare a emisiunii "Dansez pentru tine", difuzata de Pro TV.

Dupa aproape noua ani de India, timp in care a debutat in muzica si film, Iulia Vintur se considera adoptata total de tara asiatica. Dovada? Azi, 26 ianuarie, de Ziua Nationala a Indiei, Iulia a postat pe facebook urmatorul mesaj:

"Happy Republic day! Jai Hind! Respect, love and gratitude to the incredible India, a special place that I can dearly call home.
Ziua fericita a Republicii! Jai Hind! Respect, dragoste si recunostinta fata de India incredibila, un loc special pe care il pot numi cu drag acasa"

Diferenta dintr-e noi e cantarea , diferenta de vatra decand am descoperit India si pe Salman si alti actorii si apoi pe toti si decat scriu, si ceea ce fac ceea ce ma pasioneza hindi si tot , nu ma inchin nimic decat la Dumnezeu sa fie bine peru ceea ce iubesc petru ca exista doar un singur Dumnezeu , asta nu o sa uit in veci. ......Si ca el m-a scos din toate bucluclurire, acum ca i-a a luat locul de regina am ales si eu alt loc nu e nimic Domnul nu este orb poate are ochi si petru cine stie sa aiba lacrimi. 

Am 23 de ani de cand il  stiu pe Salman la 4 ani am descoperit India , si din 2007 tot nu ma las de scris , si de descoperit . FACPTE NU VORBE SI DISTRACTIE NENE. AICI UN BRAVO IN SF SI PETRU POZA TOT DE EI.

VEDE-TI NU E E URA SA GELOZIE, E DURERE DE INIMA ATATA...

 

A uitat de Romania? Ce mesaj public a transmis Iulia Vintur de Ziua Nationala a Indiei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu