miercuri, 27 ianuarie 2021

What is Radhe story? Salman Khan goes the South Korea route one more time after Bharat

Nu este un secret faptul că unele dintre filmele Bollywood cu cele mai mari încasări sunt inspirate din filme care au fost lansate în diferite părți ale globului. În timp ce Hollywood-ul continuă să fie o sursă majoră de inspirație pentru realizatorii de filme indiene, o nouă tendință a fost vizibilă și în deceniul trecut, una care a văzut industria cinematografică hindi mutându-și accentul pe acum căutata industrie de film sud-coreeană. Faptul că cinematograful sud-coreean împărtășește dragostea lui Bollywood pentru melodramă și acțiunea opritoare este ceea ce a adus cele două industrii mai aproape, cel puțin tematic, dacă nu chiar la propriu. 

De-a lungul anilor, mai multe lansări din Bollywood, precum Zinda (Oldboy), Awarapan (A Bittersweet Life), Murder 2 (The Chaser), Jazbaa (Seven Days), Ek Villain (I Saw the Devil), Te3n (Montage), Do Lafzon Ki Kahani (Întotdeauna) și Rocky Handsome (Omul de nicăieri) au fost, oficial sau neoficial, inspirate din unele dintre cele mai apreciate lungmetraje din Coreea de Sud. Chiar înainte de enormul succes al companiei sud-coreene Bong Joon Ho, Parasite, Bollywood își întoarse capul spre Coreea de Sud pentru a-și potoli setea de a produce drame de masă solide. Nu este surprinzător atunci faptul că superstarul Salman Khan nu a pierdut timp în a-și îndrepta atenția și asupra filmelor sud-coreene. 

Bharat-ul lui Salman Khan a fost lansat pe Eid 2019 și sa dovedit a fi cel mai mare program de deschidere și unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din cariera actorului. Acest lucru, în ciuda faptului că proiectul director Ali Abbas Zafar a trebuit să facă față atacului de recenzii mixte, precum și al Cupei Mondiale de Cricket, care a coincis cu lansarea sa. În rolurile principale, Katrina Kaif, Sunil Grover, Tabu, Disha Patani și Sonali Kulkarni au jucat în roluri esențiale.  

Salman Khan's Radhe is inspired by the South Korean hit, The Outlaws.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu