miercuri, 27 ianuarie 2021

Ziua Fericită a Republicii: Salman Khan îi îndeamnă pe toți să rămână uniți și să „răsplătească cu dragoste, bunătate” într-un mesaj puternic

Superstarul Salman Khan este unul dintre actorii din Bollywood care întotdeauna își propune să trimită un mesaj de unitate cu ocazii speciale. Vorbind despre acest lucru, astăzi, cu ocazia Zilei Republicii 2021, Salman a extins o dorință cu un mesaj puternic de unitate tuturor conaționanților care sărbătoreau ziua. Salman a fost ocupat cu filmarea filmului său, Antim: 

Adevărul final în ultimele zile. Pe fondul acestui fapt, el și-a făcut timp să trimită urări de Ziua Republicii și s-a alăturat altor celebrități în dorința fanilor. Trecând la contul său de Twitter, Salman a scris un mesaj puternic și i-a îndemnat pe toți să rămână uniți. El și-a dorit, de asemenea, ca oamenii să răsplătească națiunea cu dragoste, bunătate și afecțiune cu ocazia Zilei Republicii. Actorul a început să împărtășească fotografii din culise cu cei dragi în timpul filmării lui Antim.

Recent, împărtășise un videoclip cu nepoata Ayat Sharma și câștigase internetul. De asemenea, împărtășise o fotografie cu garda sa de corp, Shera, pe rețelele de socializare. Împărtășind dorința și gândurile sale în Ziua Republicii 2021, Salman a scris: „Ziua Fericită a Republicii către toți. Aruncați o privire la dorința lui Salman Khan în Ziua Republicii: Între timp, Salman a fost ocupat cu filmările pentru Antim: Adevărul final în oraș cu Aayush Sharma. Filmul îl interpretează ca un polițist sikh, care urmărește un gangster mortal interpretat de Aayush. Este condus de Mahesh Manjrekar.

 În afară de aceasta, Salman va fi văzut în Radhe: Your Most Wanted Bhai. În film mai joacă Jackie Shroff, Randeep Hooda și Disha Patani. Este condus de Prabhudheva și urmează să fie lansat pe Eid 2021.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu