duminică, 24 ianuarie 2021

E clar toamna:Actrița uttarană Tinaa Dattaa va intra în Bigg Boss 14? Iată adevărul Tina va fi văzută în episoadele Weekend Ka Var alături de Salman Khan. În mod interesant, Tinaa Dattaa, înainte de începerea acestui sezon curent, scrisese o scrisoare de dragoste către Bigg Boss, clarificând zvonurile despre faptul că a făcut acest sezon al reality show-ului.

 

New Delhi: Actrița Tinaa Dattaa care a debutat ultima oară în OTT și a fost văzută în Naxalbari va face acum prima ei intrare în Bigg Boss 14. Tina va fi văzută în episoadele Weekend Ka Var cu Salman Khan.

În mod interesant, Tinaa Dattaa , înainte de începerea acestui sezon curent, scrisese o scrisoare de dragoste către Bigg Boss, clarificând zvonurile despre faptul că a făcut acest sezon.

"Tinaa Dattaa va fi văzută intrând în casă și aducând mai multă distracție. Spectatorii deja au iubit-o ca Ichha în Uttaran și va fi un episod interesant de weekend", dezvăluie o sursă. 

Emisiunea TV „Uttaran” ne-a oferit două frumuseți uimitoare - Tinaa și Rashami Desai - acesta din urmă a jucat Tapasya, rol care i-a dat o popularitate imensă. Revenind la Tinaa, se bucură de peste 2,5 milioane de adepți doar pe Instagram.

Este un utilizator îndrăgostit de social media și continuă să-și împărtășească actualizările pe platformă.

 

 

Actrița uttarană Tinaa Dattaa va intra în Bigg Boss 14?  Iată adevărul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu