duminică, 24 ianuarie 2021

Salman Khan intenționează să-l încheie pe Antim până la jumătatea lunii februarie; Trece la Tiger 3 din martie!

Trece la Tiger 3 din martie!

Salman Khan este pregătit să încheie Mahesh Manjrekar în regia lui Antim în februarie și apoi să treacă la Tiger 3 cu Katrina Kaif din martie. 

'20 ianuarie 2021

Povestind toate zvonurile, Salman Khan a ieșit ieri pe rețelele de socializare pentru a informa că thrillerul său de acțiune, Radhe, va fi lansat doar în cinematografie în weekendul Eid 2021. El a devenit primul superstar A-List care a anunțat oficial data de lansare a filmului său și sunt așteptate multe alte anunțuri în următoarele 10 zile de la producătorii de la Bollywood. Pinkvilla a aflat că actorul este pregătit să-și finalizeze cel de-al doilea film în mijlocul unei pandemii, Mahesh Manjrekar a regizat drama gangsterului, Antim: Adevărul final, care îl pune alături de Aayush Sharma.

„Salman, Aayush, Mahesh și întreaga bandă a lui Antim au filmat în Panchgani în ultimele zile și vor încheia acest program diseară. Aceasta va fi urmată de o etapă finală în Mumbai, și apoi va trece la etapa de post-producție până la sfârșitul lunii februarie. Ideea este să pregătim filmul pentru lansare în al treilea trimestru al anului 2021 ”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare. În timp ce premisa esențială a filmului se bazează pe hit-ul marathi, Mulshi Pattern, cu Aayush Sharma ca gangster și Salman Khan ca polițist, pe fundalul mafiei terestre, producătorii au reluat premisa pentru a-l transforma într-o ciocnire a două personaje care stau lângă idealurile lor.

După încheierea lui Antim, Salman va începe să tragă pentru mult așteptata franciză Tiger din martie. „Este cel mai mare și mai costisitor film de acțiune din Bollywood, iar Salman a acordat date în vrac pentru Aditya Chopra. Dacă totul merge așa cum a fost planificat și pandemia nu acționează ca un sport rasfatat, el va trage pentru Tiger 3 din martie până în septembrie " 

sursa a informat și a adăugat în continuare că Maneesh Sharma și-a început deja pregătirea pentru film, inclusiv cercetația locației, proiectarea acțiunilor și alte aspecte tehnice. Filmul marchează întoarcerea lui Salman ca Tiger aka. Avinash Singh Rathore și Katrina Kaif în rolul Zoya.

Salman va filma și cu Shah Rukh Khan pentru Siddharth Anand în regia Pathan, care este produsă de Aditya Chopra. Cu toate acestea, calendarele filmărilor sale sunt încă în curs de elaborare. Are 12-14 zile de muncă la film, care include o scenă de acțiune masivă. Rămâneți la curent pentru mai multe actualizări

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu