vineri, 26 februarie 2021

Filmul, condus de Siddharth Anand, îi are în rolurile principale pe Deepika Padukone și John Abraham. Salman va face un cameo spre sfârșitul filmului și, se pare, viitoarea și mult așteptata sa peliculă „Tiger 3” va prelua de unde se termină „Pathan”. 

La începutul acestei luni, Salman confirmase în cadrul controversatului reality show „Bigg Boss 14” că se va alătura în curând SRK pentru un cameo extins în thriller-ul de acțiune. Vedeta „Dabangg” și-a dezvăluit gama de filme, care include și a treia parte a francizei „Tiger” și „Kabhi Eid Kabhi Diwali”, în emisiunea sa „Bigg Boss”. Siddharth Anand snapped leaving the studiosSalman Khan and Shah Rukh KhanShah Rukh Khan snapped leaving from Yash Raj StudiosSalman Khan spotted leaving in his carSalman Khan joins Shah Rukh Khan for

Aici, aruncați o privire la câteva fotografii ale lui Shah Rukh și Salman Khan plecând după filmarea lor în mașinile lor respective. 1. Salman Khan se alătură lui Shah Rukh Khan pentru filmul „Pathan” Salman Khan se alătură lui Shah Rukh Khan pentru 

1/5 Salman Khan se alătură lui Shah Rukh Khan la studiourile Yash Raj pentru a-și filma cameo-ul în viitorul film „Pathan”. 2. Salman Khan a văzut cum pleacă în mașină Salman Khan a văzut plecarea în mașină 

2/5 Superstarul din Bollywood a fost văzut plecând în mașină după ce a încheiat filmarea zilei pentru viitorul thriller de acțiune „Pathan” cu Shah Rukh Khan, Deepika Padukone și John Abraham.

 3. Shah Rukh Khan a plecat repede din studiourile Yash Raj Shah Rukh Khan a plecat repede din studiourile Yash Raj 3/5 Shah Rukh Khan, care va fi văzut revenind pe ecran cu „Pathan”, a fost prins mai devreme astăzi, părăsind studiourile Yash Raj Studios după ce și-a încheiat filmarea pentru ziua respectivă. 

4. Vehiculele lui Salman Khan și Shah Rukh Khan au fost observate la studiourile Yash Raj Salman Khan și Shah Rukh Khan

 4/5 Astăzi, mai devreme, superstarele Salman Khan și Shah Rukh Khan, vanele și mașinile au fost văzute staționate în fața studiourilor Yash Raj, unde actorii s-au reunit pentru a-și împărți rolul pentru viitorul film „Pathan” din 2022.

 5. Siddharth Anand a ieșit din părăsirea studiourilor Siddharth Anand a ieșit din părăsirea studiourilor 5/5 Regizorul „Pathan”, Siddharth Anand, a fost prins de papi în timp ce pleca din studiourile YRF, după ce a filmat secvența super-starurilor din Bollywood, Salman Khan și Shah Rukh Khan. (Toate fotografiile: Viral Bhayani) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu