luni, 29 martie 2021

Aayush Sharma și Zaheer Iqbal sunt supuși testului de aspect pentru Kabhi Eid Kabhi Diwali al lui Salman Khan; filmările încep în curând!

Combo-ul formidabil al lui Salman Khan și Sajid Nadiadwala a revenit după ce a lansat mai multe filme de succes, ultimul fiind Kick-ul de succes din 2014. Următoarea lor colaborare este Kabhi Eid Kabhi Diwali, care va fi regizat de Farhad Samji. Bollywood Hungama a aflat în exclusivitate că lucrările de pre-producție a filmului au început. Aayush Sharma și Zaheer Iqbal, care joacă roluri cheie în această comedie de acțiune, au dat deja un test de look și se așteaptă să mai încerce câteva priviri în următoarele zile.


„Va fi un aspect unic pentru cei doi și, prin urmare, vor încerca tot felul de look-uri. Se așteaptă ca o scurtă filmare cu cei doi și alții din ansamblu să înceapă până la sfârșitul lunii mai / începutul lunii iunie. Prezența lui Salman în acest program va depinde totuși de programul de peste mări al Tiger 3, cu toate acestea, în acest moment, el nu ar face parte din această mică filmare din Mumbai ”, o sursă împărtășită cu Bollywood Hungama.

Sajid Nadiadwala s-a întâlnit în mod constant cu Salman Khan în ultimele zile la studiourile Yash Raj pentru a discuta aspecte cheie ale scenariului și alți factori de pre-producție. „Ideea este să ducem lucrurile mult mai sus, iar Sajid este complet implicat în toate aspectele realizării acestui film, alături de regizorul Farhad. Salman este, de asemenea, încântat să facă o comedie după mult timp ", a mai spus sursa. O mare parte din Kabhi Eid Kabhi Diwali va fi totuși filmată din luna septembrie, când Salman finalizează misiunea în curs, Tiger 3, care este gata să fie cel mai mare film din Bollywood până în prezent .

Detaliile despre personajul lui Aayush și Zaheer au fost ținute sub acoperire în acest moment, dar cei din interior împărtășesc că va fi o chimie dinamică între ei și Salman. „Aayush și Zaheer sunt mari prieteni și au un respect imens pentru Salman. Toate aceste elemente vor fi vizibile atunci când cei trei împărtășesc spațiul ecranului. ”

În film apare Pooja Hegde drept rol principal al femeii.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu