luni, 29 martie 2021

KEONJHAR: În cei 36 de ani ai săi, Ram Sirka a văzut mai multe urcușuri și coborâșuri, partea inversă mai des. Născut din părinți muncitori, care au migrat la Jamshedpur în Jharkhand vecin din satul Khanta Gaon, sub blocul Bijatala din districtul Mayurbhanj, în căutarea unui loc de muncă, Sirka ar fi împărtășit o soartă similară, dacă nu ar fi fost hotărârea sa de a face ceva mai bun cu viaţă. Curând, Sirka va fi văzut partajând ecranul cu Salman Khan în mult așteptatul Radhe, care urmează să fie lansat pe 13 mai cu ocazia Eid. Filmul este regizat de Prabhu Deva și produs de Salman. „A fost un vis împlinit pentru mine să lucrez cu Salman”, spune Sirka, adăugând: „Trebuie să vizionați filmul pentru a vedea cum joacă un rol ticălos acolo”. Sirka a spus că părinții săi au părăsit Mayurbhanj în 1974, cu 11 ani înainte ca el să se nască. După absolvirea facultății din Jamshedpur, Sirka a plecat la Mumbai în 2005. În sfârșit a luat o pauză la Bollywood în 2016. „Încă din copilărie, am avut visul de a deveni actor. Deoarece nu aveam prea mulți bani, am plecat la Mumbai pentru a împlini acel vis ”, a spus el. Cunoscând artele marțiale, a început să lucreze ca antrenor . După câțiva ani a fost remarcat și celebritățile se vor antrena sub el. Meșteșugul său i-a dat schimbarea la care aspira. Ca antrenor de fitness, a întâlnit vedete precum Salman Khan, Prabhu Deba și mulți alții. Aceste asociații i-au oferit șansa de a lucra în Dabang 3, în afară de Mard Ko Dard Nahin Hota și filmul în malajal Kumfu Master și alții. Amintindu-și zilele de luptă, Sirka a spus: „Au fost zile în care am petrecut pe stomacul gol”. Sirka a spus că ar fi fericit să acționeze în filmele Odia, dacă i se va da o șansă. „După atâția ani mă simt încântat să-mi văd patria și rudele”, a spus Sirka, care este căsătorită și are o fiică.

KEONJHAR: În cei 36 de ani ai săi, Ram Sirka a văzut mai multe urcușuri și coborâșuri, partea inversă mai des. Născut din părinți muncitori, care au migrat la Jamshedpur în Jharkhand vecin din satul Khanta Gaon, sub blocul Bijatala din districtul Mayurbhanj, în căutarea unui loc de muncă, Sirka ar fi împărtășit o soartă similară, dacă nu ar fi fost hotărârea sa de a face ceva mai bun cu viaţă. 

Curând, Sirka va fi văzut partajând ecranul cu  Salman Khan  în mult așteptatul Radhe, care urmează să fie lansat pe 13 mai cu ocazia Eid.



  • Filmul este regizat de Prabhu Deva și produs de Salman. „A fost un vis împlinit pentru mine să lucrez cu Salman”, spune Sirka, adăugând: „Trebuie să vizionați filmul pentru a vedea cum joacă un rol ticălos acolo”. 


Sirka a spus că părinții săi au părăsit Mayurbhanj în 1974, cu 11 ani înainte ca el să se nască. După absolvirea facultății din Jamshedpur, Sirka a plecat la Mumbai în 2005. În sfârșit a luat o pauză la Bollywood în 2016.

„Încă din copilărie, am avut visul de a deveni actor. Deoarece nu aveam prea mulți bani, am plecat la Mumbai pentru a împlini acel vis ”, a spus el.
Cunoscând artele marțiale, a început să lucreze ca antrenor . După câțiva ani a fost remarcat și celebritățile se vor antrena sub el. Meșteșugul său i-a dat schimbarea la care aspira.

Ca antrenor de fitness, a întâlnit vedete precum Salman Khan, Prabhu Deba și mulți alții. Aceste asociații i-au oferit șansa de a lucra în Dabang 3, în afară de Mard Ko Dard Nahin Hota și filmul în malajal Kumfu Master și alții.

Amintindu-și zilele de luptă, Sirka a spus: „Au fost zile în care am petrecut pe stomacul gol”. Sirka a spus că ar fi fericit să acționeze în filmele Odia, dacă i se va da o șansă. „După atâția ani mă simt încântat să-mi văd patria și rudele”, a spus Sirka, care este căsătorită și are o fiică.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu