luni, 29 martie 2021

SUFLET SI INIMA DE AUR!

Mumbai: Superstarul Salman Khan a primit miercuri prima doză de vaccin coronavirus. Actorul în vârstă de 55 de ani, care a fost văzut seara la spitalul Lilavati din suburbia Bandra, a împărtășit știrile pe Twitter.

„Mi-am luat prima doză de vaccin ZILELE ASTEA....” a scris Salman Khan pe site-ul de microblogging.

Salman Khan a făcut clic la spitalul Lilavati și primește prima doză de vaccin COVID-19

Părinții vedetei „Bharat” - scenaristul veteran Salim Khan și producătorul Salma Khan - au primit prima doză de vaccin în urmă cu câteva zile, a declarat pentru PTI o sursă apropiată lui Salman Khan.

Marți, guvernul a anunțat că de la 1 aprilie, toate persoanele cu vârsta peste 45 de ani vor fi eligibile pentru vaccinuri COVID-19.

Ministrul Uniunii, Prakash Javadekar, a declarat că acum chiar și persoanele fără comorbidități care au peste 45 de ani pot fi inoculate.


Salman Khan este cea mai recentă celebritate de film indian vaccinată, după Sanjay Dutt, Sharmila Tagore, Dharmendra, Hema Malini, Mohanlal, Jeetendra, Kamal Haasan, Nagarjuna, Neena Gupta, Rakesh Roshan și Johnny Lever.

Potrivit Ministerului Sănătății al Uniunii, numărul de doze de vaccin COVID-19 administrate în țară a depășit 5 milioane până marți.

Acțiunea de vaccinare la nivel național a fost lansată pe 16 ianuarie, lucrătorii din domeniul sănătății fiind vaccinați mai întâi, iar imunizarea lucrătorilor din prima linie a început din 2 februarie.

Următoarea fază a vaccinării COVID-19 a început la 1 martie pentru cei cu vârsta peste 60 de ani și pentru persoanele cu vârsta de 45 de ani și peste cu condiții comorbide specificate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu