miercuri, 28 aprilie 2021

O piesă seeti maar pentru fanii lui Salman Khan!

La câteva zile după lansarea unui trailer care promite un film distractiv, producătorii actorului Salman Khan, Radhe: Your Most Wanted Bhai, vor dezvălui astăzi prima piesă a filmului. Intitulată Seeti Maar, piesa îl prezintă pe Disha Patani cu Salman, care se ridică la ritmurile de mare energie - un teaser al piesei a fost văzut și auzit și în promo, care a fost lansat acum câteva zile. Trailerul a stârnit curiozitatea publicului încă de la lansare. Fanii lui Salman Khan , care așteaptă cu nerăbdare acest film încă din vara trecută, așteaptă acum cu nerăbdare să-l vadă pe Eid anul acesta. Filmul, evident din trailer, este povestea lui Radhe (Salman) care a luat mafia drogurilor. Drama de acțiune îi are și pe Randeep Hooda și Jackie Shroffîn roluri esențiale. Chiar înainte de lansarea melodiei Seeti Maar, utilizatorii de social media și-au creat propriile versiuni ale piesei din puținul care s-a auzit în trailer. Numărul de dans energic a fost compus de Devi Sri Prasad și scris de Shabbir Ahmed. Kamaal Khan și Iulia Vantur și-au împrumutat numărul, în timp ce șeicul Jani Basha a coregrafiat mișcările.

Vorbind despre melodie, Prabhudeva, care a regizat filmul, a spus: „Am vrut un număr plin de dans, așa că i-am spus domnului (Salman Khan) despre piesa Allu Arjun (Seeti Maar din filmul telugu DJ Duvvada Jagannadham), că a fost compus de Devi Sri Prasad. A existat emoție și nervozitate în proporții egale, deoarece originalul îl prezentase pe Allu Arjun, așa că ar exista comparații. Dar am încercat din răsputeri, ceea ce este cel mai important lucru. Îl avem și pe Disha în cântec, care este un dansator excelent. ”

imagine




Fiind el însuși un guru al dansului, ce scurte le-a dat coregrafului său? Prabhudeva spune: „De fiecare dată când tragem un cântec, ne turnăm inima și sufletul în el. Când oamenii o acceptă, melodia devine un hit. Pentru această piesă, le-am spus membrilor echipei mele că numărul de dans trebuie să aibă niște mișcări grozave. Mai mult, este un film cu titlul unui
superstar și oamenii așteaptă să-l vadă pe Salman sir dansând. Setul, iluminatul, coregrafia și orice altceva au fost pe măsură și toată lumea și-a dat 100%. ”

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu