miercuri, 28 aprilie 2021

Cel mai recent rager, „Seeti Maar”, prima piesă a lui Radhe: Bhai Your Most Wanted, lansată luni!

 

Trailerul unuia dintre cele mai așteptate filme ale anului, Radhe: Your Most Wanted Bhai, a aterizat pe 22 aprilie, iar primirea aceluiași a fost nimic mai puțin decât măreață. A fost de așteptat unul dintre cele mai importante subiecte de discuții din întreaga rețea socială din țară.

Încă de la lansarea trailerului, publicul în general și fanii lui Salman Khan, în special, au căutat din ce în ce mai multe priviri în cântecele filmului. Trailerul a dat o privire asupra uneia dintre piesele din filmul intitulat „Seeti Maar” și, chiar dacă publicul a auzit doar puțin din piesa reală, a fost destul de furioasă, cu versiuni ciudate făcute de public. peste toate rețelele sociale.

Piesa este lansată oficial luni, iar producătorii au lansat recent un poster al piesei, prezentând o siluetă a lui Disha's încă din număr. Anticiparea sigură pare să crească în acest moment. 'Seeti Maar' este prima melodie a filmului care va fi lansată. Urmând ceea ce am putut auzi în trailer, această piesă specială pare să fie un număr de dans destul de energic. Ar trebui să fie un deliciu de urmărit și ascultat, având în vedere faptul că numărul dansului îl prezintă pe Salman Khan însuși alături de Disha Patani. Având în vedere tipul de răspuns pe care trailerul și cameo-ul „Seeti Maar” l-au primit până acum de la masă, se pare că piesa va ateriza direc

imagine

t în partea de sus a topurilor muzicale și va ajunge să fie un imn de petrecere.

Muzica piesei a fost compusă de Devi Sri Prasad, iar Shabbir Ahmad este versul. Kamaal Khan și Iulia Vantur sunt vocalistele. Shaikh Jani Basha este coregraful acestui număr plin de dans.

Alături de Salman Khan, Radhe îi joacă și pe Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff în roluri esențiale. Filmul este prezentat de filmele Salman Khan în asociere cu studiourile ZEE, produse de Salma Khan, Sohail Khan și Reel Life Production Pvt. limitat. Filmul va fi lansat în peste 40 de țări, inclusiv o lansare teatrală pe marile piețe de peste mări, pe 13 mai 2021, cu ocazia Eid. Filmul va fi disponibil pe ZEE5 cu serviciul de vizionare ZEE ZeePlex de pe platforma Zee5 OTT și toți operatorii DTH de top.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu