miercuri, 28 aprilie 2021

★ Radhe-ul lui Salman Khan: Cea mai căutată remorcă Bhai are un pumn!

Plin de acțiune explozivă, muzică și dramă, trailerul lui Radman Salman Khan: Your Most Wanted Bhai promite să fie un artist de acțiune complet.

Filmele lui Salman Khan sunt sinonime cu mega-blockbusters, thrillere cu secvențe de acțiune care adrenalină, muzică groovy și mișcări de dans care ajung să fie tendințele la nivel național. În conformitate cu promisiunea sa de mega-animator la fiecare EID, următorul lui Salman Khan, Radhe: Your Most Wanted Bhai, va fi lansat pe 13 mai 2021 în cinematografele din întreaga lume; aderarea la protocolul COVID emis de guvern și pe ZEE5 cu serviciul pay per view ZEEPlex.

Regizat de Prabhudeva, trailerul lui Radhe: Your Most Wanted Bhai a fost lansat astăzi și promite un amestec perfect de acțiune slick octanică, dialoguri atrăgătoare și muzică de tip chart-buster. Trailerul aruncă o privire asupra lumii criminalității împotriva căreia se confruntă Radhe. Randeep Hooda joacă rolul principalului antagonist, care arată în mod adecvat amenințător în avatarul unui ticălos esențial. Secvențele de acțiune formează un punct culminant major al trailerului Radhe și se pare că filmul este pregătit să împacheteze. Chimia drăguță a lui Salman Khan și Disha Patani pare un alt punct culminant al filmului. Disha nu numai că arată senzațional, dar personajul ei pare să aibă multă autonomie și profunzime. Filmul îl are și pe Jackie Shroff, care se reunește pe ec

imagine

ran cu Salman Khan după Bharat, iar personajul său pare interesant și el.

Datorită situației pandemice în curs, filmul este pregătit să aibă o versiune hibridă cu mai multe platforme, studiourile Zee optând pentru lansarea în cinematografe în aproape peste 40 de țări și o lansare simultană a platformei de difuzare „pay-per-view” Zee Plex. Zee Studios este primul studio din India care a optat pentru o distribuție hibridă a oricărui film din industrie până în prezent și a primit în mod meritat un mare deget mare din partea industriei și a fanilor superstarului. Filmele pot fi vizionate pe ZEE5 prin serviciul său de plată pe vizionare ZEEPlex. Zeeplex este disponibil și pe platforme DTH precum Dish, D2H, Tata Sky și Airtel Digital TV.

Radhe: Your Most Wanted Bhai este prezentat de filmele Salman Khan în asociere cu studiourile ZEE, produse de Salma Khan, Sohail Khan și producția Reel Life private limited. Filmul se lansează pe 13 mai 2021, cu ocazia Eid.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu