miercuri, 28 aprilie 2021

Puteți urmări prima emisiune din prima zi a lui Salman Khan Radhe: Your Most Wanted Bhai pe ZEEPlex de ZEE Studios la acest preț atractiv! Salhe Khan's Radhe: Your Most Wanted Bhai va fi primul animator pe scară largă din India care a lansat o versiune multi-format.

 

New Delhi: Cea mai recentă ofertă a lui Salman Khan Radhe: Cel mai dorit Bhai, este pregătită să aibă o versiune multi-format a acestui Eid. Lansarea recentă a trailerului filmului a fost primită cu o mare fanfară, cu peste 65 de milioane de vizionări peste toate platformele. Criticii și fanii l-au lăudat pentru faptul că a fost un artist de divertisment.

Odată cu lansarea primei piese Seeti Maar, entuziasmul printre fani a crescut în continuare! 

Puteți urmări Radhe: Salariul lui Khan, cel mai dorit Bhai din prima zi, primul spectacol pe ZEEPlex by ZEE Studios la acest preț atractiv!

Melodia a înregistrat 30 de milioane de vizionări peste platforme în primele sale 24 de ore. Trailerul și cântecul le-au dat un motiv să sărbătorească și contează zilele până la premiera Eid, adică 13 mai 2021.

Radhe: Your Most Wanted Bhai va fi primul animator de mari dimensiuni din India care a lansat o versiune multi-format. 

Filmul va fi lansat în cinematografele din peste 40 de țări; pe ZEE5 cu platforma de vizionare cu plată ZEEPlex a ZEE Studios, care se bazează pe liderul OTT ZEE5 din India și, de asemenea, pe toți operatorii DTH de vârf, adică Dish, D2H, Tata Sky și Airtel Digital TV.
ZEEPlex vă oferă confortul de a rezerva și de a viziona prima emisiune de blockbustere din prima zi, din confortul caselor dvs., făcând întâlniri cu filme cu distracție și plăcere în familie. Filmul va fi disponibil pe ZeePlex la un preț atractiv de numai Rs. 249 / - să urmărească cel mai așteptat film al superstarului preferat Radhe: Your Most Wanted Bhai. 

Rezervările pe toate platformele se vor deschide în curând.
  
Alături de Salman Khan, Radhe: Your Most Wanted Bhai îi joacă, de asemenea, pe Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff în roluri esențiale. Filmul este prezentat de filmele Salman Khan în asociere cu studiourile ZEE, produse de Salma Khan, Sohail Khan și Reel Life Production Pvt. limitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu