miercuri, 28 aprilie 2021

Salman Khan vizitează „Bhaijaanz Kitchen” pentru a verifica calitatea alimentelor furnizate lucrătorilor din prima linie Salman Khan, actorul „Radhe: cel mai dorit Bhai”, a vizitat recent un restaurant din Mumbai pentru a verifica calitatea mâncării oferite lucrătorilor de pe front.

Mumbai : Megastar Salman Khan, luni, a vizitat „Bhaijaanz Kitchen” din Bandra pentru a analiza calitatea mâncării furnizate de restaurant lucrătorilor din prima linie din Mumbai.

Salman și liderul Yuva Sena, Rahul Kanal, au început o inițiativă de a furniza pachete de mâncare lucrătorilor din prima linie COVID-19 prin restaurantul lor chinezesc „Bhaijaanz Kitchen”.

Inițiativa vizează în prezent furnizarea pachetelor de masă pentru cel puțin 5.000 de lucrători de la prima linie, inclusiv personalul de poliție, lucrătorii din domeniul sănătății, precum și persoanele care locuiesc în zone de izolare.

Vorbind despre inițiativă, Rahul a spus că ideea din spatele inițiativei care a fost începută cu o săptămână în urmă a venit după ce s-a inspirat din familia lui Salman.

„Când l-am întâlnit cu opt zile în urmă, mi-a povestit despre părinții săi care îi trimiteau tiffins oficialilor din afara galaxiei, așa că mi-a spus: Să ajungem la toată lumea care este 24/7 pentru noi în teren, fie că este poliție bandobasti, nakabandis, personalul de curățenie al BMC, personalul medical din zonele de izolare ", a spus Rahul.

El a mai spus că pachetul conține o masă principală, biscuiți și o sticlă de apă.

Dezvăluind despre meniu, el a spus: „Salman Bhai este în continuă legătură cu meniul. A venit chiar seara trecută să verifice mâncarea și acum a cerut, de asemenea, să păstreze pepite de pui, ouă fierte, biryani de pui, biryani vegetali și vitamina C - sucuri pe bază de cutie. "

Mâncarea făcută la „Bhaijaanz Kitchen” este livrată ulterior prin intermediul „Being Hangry Vans” din Mumbai.

Între timp, pe frontul filmului, Salman se pregătește pentru lansarea celui mai așteptat film al său „Radhe: Your Most Wanted Bhai” din acest Eid.


Filmul va fi lansat în peste 40 de țări, inclusiv o lansare teatrală pe marile piețe de peste mări, pe 13 mai, cu ocazia Eid. Filmul va fi disponibil pe ZEE5 cu serviciul ZEE` pay-per-view ZEEPlex de pe platforma Zee5 OTT și toți operatorii de top DTH

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu