miercuri, 28 aprilie 2021

Trailerul „Radhe: Your Most Wanted Bhai”: Salman Khan starrer este un amestec perfect de acțiuni slick, dialoguri captivante „Radhe” al lui Salman Khan este tot ce vă puteți aștepta la un film Bhaijaan - plin de divertisment, multă acțiune și one-liners captivante.

Așa cum a promis, următorul film al lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” este lansat. Și, după cum știm cu toții, filmele lui Salman Khan sunt sinonime cu secvențe de acțiune care adrenalină, muzică groovy și mișcări de dans care ajung să fie tendințele la nivel național. 

Ținând pasul cu același lucru, „Radhe” al lui Salman este tot ceea ce vă puteți aștepta la un film Bhaijaan - plin de divertisment, multă acțiune și one-liners captivante. 

Trailerul aruncă o privire asupra lumii criminalității împotriva căreia se confruntă Radhe. Randeep Hooda joacă rolul principalului antagonist, care arată în mod adecvat amenințător în avatarul unui ticălos esențial. Secvențele de acțiune formează un punct culminant major al trailerului Radhe și se pare că filmul este pregătit să împacheteze. 

Chimia drăguță a lui Salman Khan și Disha Patani pare un alt punct culminant al filmului.

Disha nu numai că arată senzațional, dar personajul ei pare să aibă multă autonomie și profunzime. Filmul îl are și pe Jackie Shroff, care se reunește pe ecran cu Salman Khan după Bharat, iar personajul său pare interesant și el.

 

 radhe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu