miercuri, 28 aprilie 2021

Videoclip viral: Salman Khan își arată partea „bun samaritean” distribuind pachete de masă lucrătorilor din prima linie Câteva fotografii și videoclipuri ale lui Salman Khan din Mumbai au devenit virale pe internet.

Duminică, Salman Khan a ieșit din casă pentru un gest de inimă. Superstarul a fost văzut distribuind pachete de alimente și băuturi răcoritoare lucrătorilor esențiali din Mumbai. Membru al Yuva Sena, Rahul N Kanal a intrat pe pagina sa de Twitter și a împărtășit câteva fotografii și videoclipuri în care este văzut un Salman mascat distribuind peste 5000 de pachete de masă lucrătorilor din prima linie. Khan a fost văzut purtând o cămașă cu carouri roșii și blugi albaștri cu mască neagră.

În timp ce împărtășea videoclipul, Rahul a scris pe pagina sa de Twitter: „Mulțumesc foarte mult @AUThackeray Ji @BeingSalmanKhan bhai pentru că a făcut acest lucru posibil ca echipă @yuvasenabandraw pentru că ne-a atins forța Frontline ... înseamnă foarte mult când bhai vine să controleze aprovizionarea și motivați echipa să se adreseze unuia și tuturor ... Jai Hind !!! Jai Maharashtra. "

Vedeți videoclipul de mai jos:

Salman Khan

De asemenea, Kanal a împărtășit câteva fotografii cu Salman în timp ce era ocupat cu distribuirea de alimente. El a scris: „Astăzi vom ajunge în zonele din Bandra - Worli - Juhu - BKC - Agripada ... mândru sentiment că ne-am putea da puterea și marca noastră de respect pentru serviciul neobosit al @MumbaiPolice @mybmc și al războinicilor sănătății."


În timp ce vorbea cu Indian Express Online, Rahul a declarat: „Salman bhai are un respect imens pentru muncitorii de pe front. Mama lui trimite chiar și tiffin manual pentru personalul de poliție care a fost staționat în afara casei sale în serviciu de securitate. Așa că Salman bhai s-a gândit de la închidere și acești lucrători sunt de serviciu 24/7, ar trebui să începem să le trimitem pachete de alimente și să încercăm să le ușurăm. "



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu