marți, 25 mai 2021

Box Office: Înțelegerea economiei Radhe - Bhai cel mai dorit; Salman Khan să câștige Rs. 100 cr. profit!


După multe discuții și zvonuri, Salman Khan-Disha Patani a jucat Radhe - Your Most Wanted Bhai, lansat pe Eid, așa cum a promis. Filmul care a avut o lansare simultană în cinematografe și pe platforma OTT ZeePlex a devenit primul mare bilet de divertisment din Bollywood care a realizat acest lucru. Dar lansarea a avut succes comercial pentru Salman Khan, iar producătorii filmului sunt întrebarea orei.

Radhe - Bhai cel mai dorit al tău, lansat pe Pay Per View la Rs. 249, se descurcă destul de bine. Bollywood Hungama a raportat că producătorii filmului au vândut toate drepturile asupra ZEE pentru un mamut Rs. 190 cr. Cu Costul de producție (CoP) al Radhe fixat la Rs. 90 de ani, Salman, care, de altfel, a produs și filmul, va câștiga Rs. 100 cr. ca profit

Inițial, însă, afacerea a fost să-l vadă pe Salman și pe producătorii filmului atrăgând în Rs. 230 cr. de la vânzarea drepturilor la ZEE. În acest caz, Salman Khan ar fi falsificat Rs. 130 cr. ca profit.

În prezent, toate privirile sunt îndreptate către veniturile generate de ZEE din modelul Pay Per View, care ar putea constitui precedentul pentru viitoarele filme.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu