marți, 25 mai 2021

Radheul lui Salman Khan - Cel mai dorit Bhai al tău devine primul film din Bollywood care intră în direct pe Apple TV în peste 65 de țări!

Așteptatul Radhe al lui Salman Khan: cel mai dorit Bhai s-a deschis la peste 4,2 milioane de vizionări chiar în prima zi din India. Nu a fost doar o victorie pentru producătorii săi, ci un motiv de sărbătoare pentru întreaga industrie cinematografică. O altă pene în pălăria sa glorioasă este faptul că a devenit primul film Bollywood care a fost live pe Apple TV (iTunes) pe continente precum Africa, Asia și Europa în peste 65 de țări, inclusiv Belgia, Danemarca, Canada, Fiji, Malaezia, Sri Lanka, Africa de Sud și Mauritius.

Nu doar atât, producătorii vor conduce filmul în alte teritorii în următoarele zile, acoperind peste 100 de țări în ansamblu pe diverse platforme precum Google Play, Singtel în Singapore, MyMovies în Africa. În afară de Apple TV, Radhe este, de asemenea, live în prezent pe platforme precum Bell Fibe TV și Optik TV în Canada, Box-office DStv în Africa și Flow On-Demand în Caraibe, împreună cu Zee5 on Premium Video Demand (PVOD). Este pentru prima dată în istoria cinematografiei indiene când un film și-a făcut drum spre public într-un format atât de unic.

Cu abordarea strategică Salman Khan Films și Zee Studios cu lansarea lui Radhe-Your Most Wanted Bhai, industria cinematografică hindi a găsit în cele din urmă o soluție de succes pentru a-și lansa filmele în timp ce pandemia continuă. Cu dragostea și laudele acoperite de publicul din întreaga lume, filmul este pregătit să creeze istorie cu un răspuns plin de viață.

În străinătate, Radhe a funcționat excepțional de bine în cinematografe, ținând cont de reglementările de siguranță. În Emiratele Arabe Unite, filmul a ocupat locul nr. 1 în weekendul de deschidere și a deschis mai mult decât Godzilla Vs Kong și Bad Boys For Life în numărul de intrări.

Radhe: Your Most Wanted Bhai este prezentat de filmele Salman Khan în asociere cu studiourile ZEE, produse de Salma Khan, Sohail Khan și producția Reel Life private limited. Filmul lansat pe 13 mai 2021, cu ocazia Eid & pe 17 mai în Marea Britanie

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu