marți, 25 mai 2021

Ce urmează pentru Salman Khan? Experții în comerț vorbesc! Este timpul ca Salman Khan să se reinventeze. Cea mai mare dintre vedete a făcut-o după un punct. După Mrityudaata și Lal Badshah, Amitabh Bachchan a schimbat pistele și a făcut Mohabbatein, spune expertul în comerț

Taran Adarsh: „Este timpul ca Salman Khan să se reinventeze. Cea mai mare dintre stele a făcut-o după un punct. După Mrityudaata și Lal Badshah, Amitabh Bachchan a schimbat piesele și a făcut Mohabbatein. Salman se bucură de o bază masivă de fani. El este Piper Piper al industriei, dragul maselor. Dar trebuie să meargă pe gânduri. El a făcut Bajrangi Bhaijaan și Sultan, iar publicul l-a iubit. Numerele BO au depășit, de asemenea, valoarea 300 cr în India. Este timpul pentru o schimbare. Asta i-ar cimenta doar statutul.

Simt că a fost mult mai curajos ca actor când a început. A făcut roluri variate, a ieșit din zona de confort. De ce nu o poate face acum când este la vârf? El trebuie să se schimbe. Ar trebui să se schimbe. Fandomul va crește doar dacă ar face acest lucru. Faceți filme care vor fi amintite. El este cea mai mare vedetă de aici, ar trebui să lucreze cu producători care fac cinematografe calitative. La nivel personal, mi-ar plăcea să-l văd lucrând cu SLB sau SS Rajamouli. Imaginați-vă filmul cu această combinație. Salman trebuie să lucreze la scenarii care să-i facă dreptate starului său. ”

Amod Mehra: „Ar trebui să nu mai joace„ bhai ”și să se reinventeze. În această epocă a OTT gustul publicului s-a maturizat. Ar trebui să nu mai facă sensuri mai puține filme. "

Atul Mohan: „Stardomul lui Salman Khan este de necontestat. Dacă vedem deschiderea ultimelor sale 4-5 filme, el desenează colecții de deschidere de peste 40 de milioane. Este doar alegerea filmelor și realizarea care merge prost. Cei mai mici câștigători ai săi au fost acești ani, de asemenea, 125 cr și unul decent a făcut 190+ cr. El înregistrează peste 100 de crore cu o medie de 150 de cr. Cu Tiger, el va reveni cu siguranță. După Radhe face Tiger și apoi poate face Dhoom4. ”

Girish Johar: „Salman Khan trebuie să se inventeze și să se împacheteze din nou. El a făcut același tip de filme în ultimii atâția ani și a oferit din nou același conținut fanilor săi din nou, ceea ce a devenit un downer. El trebuie să-și dea seama că gustul publicului s-a schimbat, preferința lor pentru consumul de conținut s-a schimbat. Așa că trebuie să modeleze în consecință, ceea ce până acum nu a făcut. Fără îndoială, Salman este cel mai mare extragător de oameni. Are o putere stelară imensă, cu o bază de evantai care coboară din fălci. Este o vedetă de masă pan-indiană, foarte puține sunt, dar trebuie să asorteze conținutul cu starul său. El trebuie să selecteze un conținut care să nu fie apreciat doar de masă, dar și să fie lăsat de publicul milenar. Conținut inteligent, ciudat, inteligent este consumat în prezent, așa că, pentru a valorifica prezența sa imensă și puternică pe ecran, trebuie să se asigure că în viitor,îi atrage pe mileniali păstrându-și și baza de fani în masă. Un amestec complicat, dar nimeni altul decât SALMAN KHAN nu poate face acest lucru. ”

Mayank Shekhar: „Sincer, nu sunt convins că filmul a avut un răspuns lamentabil. De la recenzori (ca mine) și de la un anumit set previzibil pe social media, da. Dar baza sa de bază, care cuprinde mase care se adună la teatre în Ziua întâi, în special Eid - pe care Radhe a fost creat ținând cont; bifând aproape fiecare casetă - nu aveam teatre la care să merg.

Apelul / puterea Bollywood al lui Salman este cu adevărat testat la box-office. Seamănă mult cu politica electorală - nu contează calitatea de partid / candidat, tot ceea ce contează este cine a obținut mai multe voturi. Voturile, în acest caz, nu au fost numărate. Nu sunt nimeni care să spună ce ar trebui să facă Salman. Ceea ce ar putea, bănuiesc, este mai mult sau mai puțin să continue să facă filme similare, autocentrate, cu creier de păsări. Oricum, asta i-a adus această imagine „Rajnikanth a Nordului”. ”

Pritish Nandy: „Salman Khan trebuie să acționeze în filme realizate de producătorii de astăzi. Radhe era mult prea retro. Publicul a murit, nu din Covid, de la bătrânețe. Radhe le-a vorbit oamenilor peste 80 de ani. Total depășit. Salman este capabil de filme mult mai bune. La fel și SRK. Dar le este frică să facă diferite tipuri de roluri, deoarece se tem că își vor pierde publicul tradițional. Nu acceptă faptul că publicul respectiv a murit cu mult timp în urmă. Iar tinerii de azi fug de acest gen de cinema învechit și plictisitor. ”

Raja Sen: "Este timpul ca Salman Khan să înceapă să depună eforturi. Această țară ar putea fi în cele din urmă îngrijorată față de icoanele îndreptățite care cred că cultul personalității lor este suficient pentru a influența masele. Dacă Salman a ales doar să lucreze cu regizori talentați - și cred majoritatea regizorilor din țară le-ar plăcea să colaboreze cu Salman pentru a face un film comercial solid - el este capabil să facă spectacole solide. '


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu