marți, 25 mai 2021

Înalta Curte din Delhi îndrumă WhatsApp să suspende serviciile utilizatorilor care piratează Salman Khan cu Radhe - Cel mai dorit Bhai!

 

Salman Khan, rolul principal al lui Radhe: Your Most Wanted Bhai, a fost lansat pe 13 mai cu ocazia Eid pe platforma de streaming ZEEPlex, serviciul pay-per-view ZEE5. Filmul trebuia, de asemenea, să fie lansat în cinematografe, dar din cauza blocării, cinematografele sunt închise. La începutul acestei luni, Salman a mers pe social media pentru a-i avertiza pe cei care piratează filmul. Chiar și Zee Entertainment Enterprise a depus oficial o plângere la Cyber ​​Cell din cauza pirateriei. Acum, Înalta Curte din Delhi a ordonat WhatsApp să suspende conturile care împart în mod ilegal și neautorizat copiile piratate ale lui Radhe: Your Most Wanted Bhai.

Judecătorul unic, banca de justiție, Sanjeev Narula, a adoptat ordinul provizoriu. Potrivit Bar și Bench, în ordinea judecătorească se menționează: „Reclamantul a intentat procesul în instanță pentru trimitere în judecată permanentă, predarea conturilor și daune-interese pentru încălcarea licenței exclusive a reclamantului și a drepturilor de exploatare în filmul cinematograf„ Radhe: Your Most Wanted Bhai ” (pe scurt „filmul”). După cum se menționează în plângere, reclamantul este titularul exclusiv al licenței și titularul diferitelor drepturi de exploatare, inclusiv drepturile teatrale, drepturile prin satelit, drepturile la cerere etc. în film, inclusiv, printre altele, dreptul exclusiv de a distribui / expune / lansează filmul și / sau pune filmul la dispoziția publicului prin intermediul unor platforme de streaming teatrale, internet, digitale și online / platforme OTT, Transactional Video On Demand (TVOD) etc. ”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu