marți, 25 mai 2021

EXCLUSIV: Pakistani Tiger vs Indian Tiger în calitate de agent ISI Emraan Hashmi blochează cornul cu Salman Khan în Tiger 3!

Este India vs Pakistan în Tiger 3, în calitate de agent RAW, Salman Khan intră într-o luptă cu agentul ISI, Emraan Hashmi în acest thriller de spionaj regizat de Maneesh Sharma. Detalii

24 mai 2021

În martie, Salman Khan și Katrina Kaifa început să filmeze pentru mult așteptatul thriller de acțiune, Maneesh Sharma a regizat Tiger 3, la studiourile Yash Raj din Mumbai. Duo-ul s-a întors la avatarul său spion suav în acest spionaj și doar câteva zile mai târziu, și antagonistul, Emraan Hashmi, a început să filmeze pentru piesa sa din film. Filmarea a fost făcută cu o securitate excesivă pe platouri pentru a evita scurgerile, iar echipa Yash Raj a reușit să o elimine. Deși nu se știu prea multe despre complotul filmului, Pinkvilla a aflat că Emraan Hashmi interpretează personajul unui agent ISI din film.

„Emraan Hashmi joacă rolul unui agent pakistanez, care se opune oficialului RAW, Tiger, interpretat de Salman Khan. Este în esență Tiger vs Tiger, deoarece ISI îl descrie pe Emraan drept răspunsul Pakistanului la Tiger aka. Avinash Singh Rathod. Dacă l-ați auzit pe regretatul actor Girish Karnad, spuneți: „Yeh kaam sirf ek admi kar sakta hai, Tiger”, este timpul să fii prezentat celor mai dure și singurei persoane care îi poate juca un nemesis lui Tiger - agentul ISI, Emraan Hashmi, ” a dezvăluit o sursă comercială. Se spune că personajul lui Emraan este inteligent de stradă, ticălos cu toate trăsăturile pe care le comandă un agent suav, care intră într-o bătălie ideologică cu Tiger. „Aspectul său este, de asemenea, departe de avantajele negative pe care le-am văzut. De fapt, este la fel de elegant pe cât devine .

imagine

Va fi o cursă de pisici și șoareci, cu agenții de informații indiene și pakistaneze care se luptă cu ea. „S-ar putea să auziți un oficial indian de vârf chemând agentul necinstit, Tiger, înapoi în misiune spunând probabil ceva pe linia lui Tiger Ko Rokne Ke Liye…. Tiger Ko Wapis Lao ”, a informat sursa, adăugând în plus că regretatul actor Girish Karnad este ratat de întreaga bandă, deoarece personajul său a împărtășit o legătură foarte specială cu Tiger.

Deci, ce se întâmplă cu Zoya a Katrinei, care este și agent ISI, dar pe fugă cu Tiger? „Ei bine, așteaptă și urmărește. Fiind agent ISI, personajul ei are un arc grozav în Tiger 3, iar cărțile vor fi deschise la momentul potrivit. Dar atenție la piesa lui Zoya în Tiger 3 ”, a asigurat sursa. Filmările pentru Tiger 3 vor fi reluate până la jumătatea lunii iunie, deoarece producătorul, Aditya Chopra a rezervat un teren întreg pentru a recrea părți dintr-o țară occidentală. Acest program va fi urmat de un program de maraton în străinătate, în țările europene, unele locații fiind cele deja explorate în Ek Tha Tiger. Ranveer Shorey, care a jucat mâna dreaptă a lui Tiger, Gopi, în prima parte, revine, de asemenea, în această lume a spionilor după ce a ratat-o ​​pe Tiger Zinda Hai.

imagine

Muzica acestui thriller plin de acțiune este compusă de Pritam, în timp ce mai multe echipe de cascadorii de renume internațional au venit la bord pentru a proiecta acțiunea. Tiger 3 este considerat a fi cel mai mare eveniment de acțiune al cinematografiei hindi, cu un buget de aproximativ 350 de milioane de euro. Rămâneți la curent cu Pinkvilla pentru mai multe astfel de exclusivități pe Tiger 3.   

imagine

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu