marți, 25 mai 2021

Emraan Hashmi va juca agentul ISI pakistanez, pregătit să blocheze coarne cu Salman Khan în Tiger 3!

Actorii Salman Khan și Katrina Kaif au început acum câteva luni să tragă pentru thrillerul de spionaj Tiger 3 la studiourile Yash Raj. S-a raportat, de asemenea, că Emraan Hashmi a fost legat de cablu pentru a juca rolul ticălosului din film. Filmările au început pe fondul unei securități strânse, pentru a evita scurgerile de pe platourile de filmare. Deși împușcăturile s-au oprit pe fondul celui de-al doilea val al COVID-19, se spune că următorul program va începe în iunie 2021.

Potrivit unui tabloid, Emraan Hashmi și Salman Khan sunt pregătiți să blocheze coarnele în viitorul actor. Hashmi va juca rolul agentului ISI pakistanez, care este înfruntat împotriva lui Tigrul lui Salman Khan, care este agent RAW. Personajul lui Hashmi este inteligent, elegant și departe de orice nuanță negativă de caracter pe care a făcut-o anterior. Conduse de Maneesh Sharma, cele două personaje vor fi în război.

În ceea ce o privește pe Katrina Kaif, ea va avea un arc grozav și în film. Ea, care este agent ISI, este pe fuga cu Tiger și în curând vor fi dezvăluite mai multe despre personajul lui Zoya.

Întrucât cea de-a treia tranșă este susținută a fi făcută la scară masivă, cu un buget raportat de Rs. 350 de milioane, filmările vor relua la jumătatea lunii iunie. Aditya Chopra a rezervat teren pentru a recrea o țară occidentală. Planul este de a face un program de maraton în străinătate și ar putea chiar să revizuiască unele locuri care au fost explorate în Ek Tha Tiger.

Tiger 3, produs de Yash Raj Films, va fi regizat de Maneesh Sharma.

 

 

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu