marți, 25 mai 2021

„Radhe: Cel mai dorit Bhai” a primit un răspuns excelent din cauza lui Salman Khan: Prabhu Deva! Într-o discuție exclusivă cu Eshita Bhargava din Outlook, Prabhu Deva devine sincer despre lucrul cu Salman Khan, lansând „Radhe: Your Most Wanted Bhai” pe o platformă OTT, procesul său creativ și multe altele.


În timp ce țara se confruntă cu cel de-al doilea val mortal al Covid-19, Salman Khan și regizorul Prabhu Deva și-au onorat „angajamentul” de a lansa cel puțin un film pe Eid. „Radhe: Your Most Wanted Bhai”, cu Salman Khan, Disha Patani, Randeep Hooda și Jackie Shroff, ar trebui să aibă o lansare teatrală majoră. Cu toate acestea, odată cu închiderea cinematografelor, filmul a fost lansat în format digital pay-per-view, împreună cu o lansare la teatru în alte 40 de țări.

Într-o discuție exclusivă cu Eshita Bhargava din Outlook, Prabhu Deva s-a hotărât să lucreze cu Salman Khan, lansând „Radhe: Your Most Wanted Bhai” pe o platformă OTT, procesul său creativ și multe altele.

Extrase din interviu:

Î) Cum te simți dacă primești un astfel de răspuns în doar câteva zile?

Totul se datorează lui Salman, domnule. Stardomul său este enorm și fanii săi și-au arătat dragostea față de filmul nostru.

Î) Acesta este al treilea film alături de Salman Khan. Cum a fost experiența de lucru cu el? Sunt sigur, până acum amândoi trebuie să fiți conștienți de stilul de lucru al celuilalt.

Da, ne cunoaștem stilul de lucru. Și, desigur, a fost întotdeauna o experiență bună și încă este. Este ușor să lucrezi cu el.

Q) Salman are stilul său când vine vorba de dans. Ești un responsabil de sarcină?

Râde. Când coregrafiez, îl fac să mai danseze. Când conduc, îl las pe coregraf să ia decizii. O face în stilul său, toată lumea știe stilul domnului Salman.

Î) Trei lucruri despre Salman care îți plac?

Are o inimă foarte mare. Face atât de multe pentru oameni, respectă doamnele și toată lumea din jurul său. De asemenea, iubește copiii, acestea sunt cele trei lucruri care îmi plac la el.

Î) Filmele lui Salman sunt un super hit și reușesc să câștige crore. Cu toate acestea, de data aceasta nu va exista nicio colecție la box-office. Ce ai de spus despre asta? Care sunt așteptările tale de la film acum?

Orice regizor, producător sau actor dorește ca filmul său să vină în cinematografe. Dar, aceasta este o experiență nouă. Atingerea a fost fenomenală. Dacă ar fi venit în cinematografe, ar fi fost grozav. ”

Î) Ești dezamăgit? Care a fost intenția din spatele continuării lansării?

Este doar momentul. Anul acesta a intrat al doilea val, iar teatrele au fost închise, dar ținând cont de angajamentul față de public, Salman a decis acest lucru.

Î) Crezi că platformele OTT schimbă jocul? Mai ales în timpul acestei pandemii?

Simt că este o schimbare. Dintr-o dată, a venit DVD-ul și apoi a intrat TV prin satelit, tehnologia se îmbunătățește în fiecare zi. Dar, teatre vor rămâne întotdeauna teatre. Acum este un schimbător de jocuri.

Î) Pentru persoanele care nu l-au vizionat încă, cum ați descrie filmul? În ce este diferit de alte filme Salman - „Wanted” și „Dabangg”?

Fără descriere. Este un film al lui Salman Khan și celor cărora le plac filmele lui Salman Sir, cu siguranță le va plăcea să se uite la Radhe. Este distractiv și un film distractiv este cel mai iubit atunci când Salman Khan este acolo. Cântecele filmului sunt furori de la momentul lansării, acțiunea se complimentează și atunci când domnul este pe ecran. Este un film de divertisment de familie de la capăt la cap.

Î) Cum este procesul tău creativ în timp ce regizezi un film?

Fiecare regizor are o viziune pentru filmul său și lucrează din greu la el. La fel e și la mine.

Î) Spuneți-ne ceva despre recrearea „Seeti Maar” care a prezentat inițial Allu Arjun.

Este o melodie foarte bună. Lui Salman sir i-a plăcut piesa și a fost foarte mișto recreându-l în felul său. Are cel mai mare număr de vizualizări și a devenit melodia preferată din acest sezon, datorită lui Devi Sri Prasad, care este directorul muzical al acestei melodii. A dat muzică pentru piesa originală și recreere pentru Radhe, a fost foarte dulce pentru el.

Î) Crezi că Radhe ar funcționa ca un agent de stres în timpul acestei pandemii?

Da, cred că va fi.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu