marți, 25 mai 2021

Saif Ali Khan dezvăluie avantajul MAREI de a fi „Khanul” mai puțin reușit dintre Shah Rukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan Actorul din Bollywood, Saif Ali Khan, a vorbit și despre legătura sa puternică cu Akshay Kumar și a dezvăluit că cei doi s-au completat reciproc în ceea ce privește personalitatea și rolurile lor de film.

New Delhi : Actorul din Bollywood, Saif Ali Khan, a recunoscut că este cel mai puțin reușit Khan dintre colegii săi Shah Rukh Khan , Salman Khan și Aamir Khan, dar susține că i-a dat mai multă libertate să experimenteze ca actor într-un interviu recent.

Actorul „Tandav” a declarat pentru Companionul de film că este de acord cu faptul că nu a obținut statutul de superstar deținut de „trinitatea Khan”, dar nu regretă același lucru. De fapt, el recunoaște că l-a lăsat să experimenteze roluri negative și experimentale, deoarece nu a avut presiunea de a fi un superstar sau un erou în ochii publicului de masă.

Saif Ali Khan dezvăluie marele avantaj de a fi cel mai puțin de succes & # 039; Khan & # 039;  printre Shah Rukh Khan, Aamir Khan, Salman Khan

El a spus: "Da, absolut. Trebuie să spun că acești tipi - Shah Rukh, Salman și Aamir - s-au născut cumva ca actori. Cred că trebuie să fi fost o ambiție din copilărie. Desigur, știu că a fost pentru doi dintre ei, nu sunt sigur dacă oricum a fost ambiția lui Salman, dar cu siguranță a fost construit pentru asta și a făcut pentru felul de succes pe care l-a văzut. M-am alăturat filmelor într-un moment în care trebuia să țintești fie să fii superstar, fie să nu te deranjezi. un punct acolo, mă întreb de ce. Nu a fost vorba despre nuanțe, diferite tipuri de personaje ... tot ce s-a întâmplat acum ", a spus el.

El a susținut, de asemenea, că l-a făcut mai interesat de actorie și a înțeles-o mai bine de-a lungul timpului. 

Actorul „Race” a vorbit și despre relația sa simbiotică cu  Akshay Kumar și despre complementarea personalității celuilalt. El a spus: „Dacă aș fi drăguț și distractiv în multe filme și am făcut multă muncă cu Akshay Kumar, căruia îi lipsea poate, drăguț și distractiv, atunci am făcut un fel de super-persoană și ne-am găsit drumul în industrie. L-am completat și el m-a completat. Cred că de aceea suntem atât de iubiți unul de celălalt astăzi. Ne dăm seama că ne datorăm unii pe alții într-un anumit sens. "

Între timp, pe frontul de lucru, Saif are o linie de lucru interesantă cu filme precum „Adipurush”, „Bhoot Police” și „Bunty Aur Bubli 2” în curs de desfășurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu