marți, 25 mai 2021

„Radhe” a câștigat în jur de 59.920 rupii în 3 săli din India în weekendul de deschidere: Raport Cel mai recent film al lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” a câștigat 59, 920 Rs la box-office-ul indian în primul său weekend.

 

Mumbai: Cel mai recent film al lui Salman Khan „Radhe: Your Most Wanted Bhai” a câștigat 59, 920 Rs la box-office-ul indian în primul său weekend. În timp ce aproape toată India a vizionat filmul digital pe bază de plata pe vizionare, filmul a găsit lansarea pe ecran mare în exact trei săli din țară - în statul Tripura, unde erau deschise teatre. Colecția reflectă marele ecran al „Radhe” în aceste teatre în weekendul său de patru zile de la lansarea pe 13 mai.


În statul Tripura din nord-est, filmul s-a deschis în două săli din capitala Agartala, potrivit site-ului comercial Bollywoodhungama.com. Aceste teatre sunt SSR Rupasi și Balaka Cinema. Cea de-a treia sală în care „Radhe” a avut un weekend de deschidere este SSR Dharmanagar din orașul Dharmanagar.

Între cele trei teatre, „Radhe” avea 11 spectacole zilnic. Datorită stării de noapte în stat, ultimul spectacol al zilei a trebuit să se încheie până la ora 15:00, a adăugat site-ul web.

Prima colecție generală de sfârșit de săptămână se rupe în acest fel, potrivit site-ului web: „Radhe” a strâns 10 432 de lei în prima zi (joi, 13 mai). Colecțiile s-au ridicat la aproximativ 22.518 rupi vineri, în timp ce sâmbătă și duminică s-au înregistrat colecții în jur de 13 485 rupii, ceea ce a adus colecția de weekend de patru zile în jurul valorii de Rs. 59.920. Toate cifrele, a adăugat site-ul, au fost aproximative.

Lansarea lui Eid a lui Salman Khan „Radhe” este regizată de Prabhudeva și co-joacă Jackie Shroff, Disha Patani și Randeep Hooda în roluri esențiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu