vineri, 25 iunie 2021

EXCLUSIV: Salman Khan discută cu regizorul Rajkumar Gupta pentru un thriller de acțiune, bazat pe evenimente adevărate! Salman Khan și Rajkumar Gupta s-au întâlnit de mai multe ori și dacă totul merge așa cum a fost planificat, proiectul în cauză va fi următorul actor după Kabhi Eid Kabhi Diwali. Detalii

Pinkvilla a fost primul care a dezvăluit pe 3 aprilie că Salman Khan a inițiat conversații pentru adaptarea oficială a filmului recent lansat de Thalapathy Vijay, Master. Filmul este încă pe cărți pentru superstar; cu toate acestea, el așteaptă versiunea refăcută a scriptului înainte de a continua documentația. În timp ce Salman se pregătește să reia filmarea pentru Tiger 3 în curând, am aflat exclusiv că actorul este în discuții avansate cu regizorul aclamat, Rajkumar Gupta, pentru un thriller de acțiune, bazat pe niște evenimente adevărate incredibile de pe paginile Istoriei Indiene. „Rajkumar Gupta a stat de ceva vreme în conversații cu Salman și echipa sa și lucrurile par să fi căzut în cele din urmă. Salman a iubit lumea pe care Gupta a creat-o și este foarte dornică să o exploreze în curând. Cei doi sunt în discuții avansate pentru acest proiect, de fapt, dacă totul merge așa cum a fost planificat, regizorul va intra în etapa de pre-producție în următoarele 2 luni ”, a dezvăluit o sursă apropiată de dezvoltare. Este o poveste originală, care este scrisă și de Rajkumar Gupta însuși. 

 

 

 De-a lungul blocării, regizorul a cercetat, dezvoltat și amănunțit scenariul cu echipa sa de scriitori și au avut loc deja numeroase întâlniri cu Salman. „Este proiectul său pentru animale de companie, în esență un thriller cu acțiuni în narațiune care decurge din scenariu. Povestea, centrată în jurul protagonistului, necesită prezența unui superstar cu o anumită cantitate de aură și nu există nimeni mai bun decât Salman care să scoată acest personaj extraordinar. Se căsătorește cu conținutul cu acțiune, dramă și cel mai important, emoții ”, a adăugat sursa. În timp ce există o mulțime de discuții despre meseria lui Salman, cu speculații despre faptul că l-ar da startul Maestrului până la începutul anului viitor, noi aici, acesta nu este planul. „Salman va încheia filmările pentru Tiger 3 până la sfârșitul acestui an, după care trece la producția Sajid Nadiadwala, Kabhi Eid Kabhi Diwali în regia lui Farhad Samji. Producătorii se joacă cu ideea de a schimba titlul în Bhaijaan. După încheierea lui Kabhi Eid Kabhi Diwali, Salman va trece cu siguranță la filmul Rajkumar Gupta, un thriller de acțiune, bazat pe evenimente adevărate ", a informat sursa, adăugând în plus că, dacă se va întâmpla Master, ar fi după acest Rajkumar Gupta film. „Salman așteaptă în continuare ca echipa creativă a Master să vină cu o schiță de poveste pentru sensibilitățile hindi. Deși i-a plăcut personajul lui JD, el le-a cerut producătorilor să elaboreze un scenariu complet proaspăt, deoarece nu este prea dornic să facă un remake direct în acest moment. Procesul de rescriere va dura ceva timp și el va prelua un apel în funcție de modul în care se formează scenariul final ”, a concluzionat sursa.

image

 Rajkumar Gupta este cunoscut pentru filme apreciate de critici precum Aamir, Nimeni nu a ucis-o pe Jessica, Ghanchakkar și Raid. Acest viitor film, odată blocat, și va marca prima sa colaborare cu Salman Khan. Rămâneți la curent cu Pinkvilla pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu