vineri, 25 iunie 2021

Salman Khan va lansa prima imagine a lui Farhad Samji, intitulat provizoriu „Bhaijaan”, pe Bakri Eid luna viitoare; proiect programat pentru lansarea Diwali 2022.

Salman Khan va lansa prima imagine a lui Farhad Samji, intitulat provizoriu „Bhaijaan”, pe Bakri Eid luna viitoare; proiect programat pentru lansarea Diwali 2022. 16 iunie 2021 Săptămâna trecută, la jumătatea zilei, a raportat că Salman Khan va anunța șase proiecte în iulie, inclusiv remake-ul Master (Master of the game, 11 iunie). 

Acum, a ieșit la iveală faptul că superstarul intenționează să lanseze primul afiș și titlul următorului lui Farhad Samji cu ocazia Bakri Eid pe 21 iulie. Bhaijaan 'deocamdată și joacă, de asemenea, pe Pooja Hegde, Aayush Sharma, Zaheer Iqbal și Asim Riaz. Producătorul Sajid Nadiadwala a pus lucrurile în mișcare pentru lansarea posterului. „Odată ce situația se îmbunătățește, Salman va coborî din ferma sa Panvel pentru o sesiune foto cu distribuția. Designerul Ashley Rebello a început să-și planifice look-ul; superstarul va îmbrăca o kurtă albă și blugi, purtând un aspect curat ”, spune o sursă comercială. Comedia de acțiune despre care se spune că este un remake oficial al unui popular film tamil, îl va vedea pe Khan ca pe fratele cel mare care refuză să se căsătorească, crezând că căsătoria poate crea dizarmonie în familie. După ce cei trei frați ai săi mici găsesc dragostea, ei conspiră pentru a-i găsi un meci. Sursa adaugă: „Deoarece filmul se concentrează pe legătura frăției, Salman, Farhad și Sajid simt că titlul,„ Bhaijaan ”, îi surprinde perfect esența”. Se așteaptă ca actorul să reia filmarea filmului „Tiger 3” al lui Maneesh Sharma în următoarele săptămâni. 

Dacă totul merge bine, Khan va da startul proiectului Samji de către Diwali. „Vino în noiembrie, proiectul se va derula într-un bungalou din studiourile ND din Karjat, urmat de stagii în mai multe locații. Producătorii vizează lansarea Diwali 2022 ”.  WOW



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu