vineri, 25 iunie 2021

Salman Khan va juca în remake-ul Master Hindi al lui Vijay? Actorul va anunța două filme în iulie!

Actorul Salman Khan a început lent până în 2020 și din motive evidente. Dar, după lansarea lui Radhe - Bhai Your Most Wanted Bhai în 2021, se pregătește pentru următoarea sa listă de lansări. Vine luna viitoare, Salman Khan va face două anunțuri de mare buget. Potrivit unui cotidian de frunte, Salman Khan va relua rolul superstarului Vijay în Maestrul remake-ului hindi.

 Filmul lansat în ianuarie anul acesta cu Vijay și Vijay Sethupathi în frunte. Filmul va fi produs de Endemol Shine India și Murad Khetani, în asociere cu Seven Screen Studios. Vânătoarea de a arunca pe cineva în rolul lui Sethupathi este pornită. La începutul acestui an, Salman Khan a urmărit filmul și a acceptat să îl facă. Dar, din cauza blocării, nu a progresat mai departe.

 Acum, producătorii intenționează să se întâlnească pentru a discuta detalii suplimentare și pentru a face posibile modificări la scenariu. Datele și regizorul nu au fost încă finalizate. Între timp, în iulie, actorul va anunța un alt proiect - un thriller de acțiune în asociere cu un studio de frunte. Cu acest lucru, Salman Khan va conduce șase mari proiecte. Între timp, Salman Khan are Antim - Adevărul final, Tiger 3, Kabhi Eid Kabhi Diwaliand Kick 2. 

image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu