vineri, 25 iunie 2021

Shoaib Akhtar a spus că actorul său preferat din Bollywood este Salman Khan!

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi pe Instagram, Shoaib Akhtar a spus că starul din Bollywood, Salman Khan, este actorul său preferat. Fostul cricketer pakistanez Shoaib Akhtar este cunoscut pentru bowling-ul său rapid, care obișnuia să-i facă să transpire cu viteza pe cei mai buni batsmen. Akhtar este un succes uriaș nu numai pe un teren de cricket, ci și pe el. Akhtar are un mare fan care urmărește nu numai în Pakistan, ci are și mulți susținători în întreaga India. Unul dintre locurile sale preferate de pe planetă este India.

 De la pensionare, Shoaib interacționează cu adepții de pe rețelele de socializare și răspunde la întrebările acestora. Akhtar a ținut recent o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii săi pe contul său de Instagram. Un fan l-a rugat să-și numească actorul indian 


preferat în această perioadă. Salman Khan, superstarul din Bollywood, este actorul preferat al lui Akhtar. Salman este popular nu numai în Pakistan, ci și în India, ceea ce nu este surprinzător. Nu este prima dată când Shoaib își exprimă dragostea pentru Salman. Într-un interviu anterior, el a declarat că, dacă biografia sa este filmată vreodată, vrea ca Salman Khan să joace rolul. Când Gangster a fost eliberat, el a spus că Salman Khan l-a informat că se potrivește perfect personajului lui Shiney Ahuja pentru că arăta ca un gangster. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu