duminică, 11 iulie 2021

Bigg Boss devine mai mare, ecranul merge mai mult!


Printre cele mai populare emisiuni de la televizor, Bigg Boss al lui Salman Khan devine digital; sezonul viitor va avea premiera pe Voot ca serie interactivă.

A avut loc o schimbare seismică în industria de divertisment în ultimul an, pe măsură ce platformele OTT au apărut ca un rival demn pentru televiziune și teatre. Abordarea divertismentului digital este întărită doar pe măsură ce cel mai mare reality show din țară este online. Bigg Boss, care a început în 2006 și este condus de Salman Khan din 2010, va avea cel de-al 15-lea sezon în premieră pe Voot Select.


Începând cu 2008, reality show-ul a fost difuzat pe Colors TV, gazda superstarului și jocurile antipatice ale concurenților făcându-l una dintre cele mai urmărite oferte. De această dată, cei mai de seamă de la Viacom 18 - compania mamă a Colors TV și Voot - au decis să încaseze popularitatea sa. 

„Compania a adoptat intern abordarea digital-first, astfel încât Bigg Boss va fi lansat online. Premiera televiziunii va avea loc la șase săptămâni după difuzarea originală ”, spune o sursă, adăugând că mutarea va aduce beneficii duble. „Platforma își va putea mări drastic baza de utilizatori. În al doilea rând, spectacolul va fi mult mai interactiv. Factorul juntei îi va oferi omului obișnuit puterile de a alege concurenții și de a avea un cuvânt de spus în sarcinile lor și ieșirea din spectacol.

”Cel de-al 15-lea sezon urmează să înceapă în august, dar data finală nu a fost încă blocată. La fel ca și cursul, zvonurile despre posibilii concurenți celebri din ediția viitoare abundă.

Confirmându-și premiera online, Ferzad Palia, șeful Voot Select, spune: „ Bigg Boss a devenit cea mai mare proprietate de divertisment din India. Lansarea Bigg Boss OTT pe platforma noastră este un alt pas către consolidarea abordării noastre „Digital First”. Suntem încrezători că abonații noștri se vor bucura de fluxurile noastre live de 24 de ore, de interactivitate și de jocuri. ”

imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu