duminică, 11 iulie 2021

Mythri are nevoie de un regizor pentru Salman Khan ?!

Casa de producție de top Mythri Movie Makers este cel mai popular banner al cinematografiei telugu în prezent. Au o gamă puternică de filme, iar casa de producție a plătit chiar avansuri pentru diferiți actori și regizori vedetă.

Casa de producție dorește să producă proiecte pan-indiene și au plătit o sumă enormă de 10 milioane de euro ca avans pentru superstarul Bollywood Salman Khan. Actorul vedetă a alocat date pentru casa de producție în 2023. Producătorii sunt acum în căutarea regizorului potrivit pentru proiect .

 Mai mulți regizori de vârf și tineri regizori sunt considerați pentru moment. Majoritatea sunt ocupați cu proiecte back-to-back. Mythri este, de asemenea, în căutarea scenariului potrivit care să se potrivească cu Salman Khan. Deși sunt luate în considerare nume precum Sukumar și Koratala Siva, acestea au semnat proiecte back to back. Mythri Movie Makers sunt, de asemenea, în discuții pentru un film pan-indian cu Prabhas în regia lui Siddharth Anand. Se așteaptă ca filmul să ruleze în 2023. Mai multe detalii așteptate.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu