duminică, 11 iulie 2021

Salman Khan și Katrina Kaif vor relua filmarea Tiger 3 în curând!

 

Tiger 3 al lui Yash Raj Films este unul dintre filmele extrem de anticipate din 2021. Îi aduce înapoi pe Salman Khan și Katrina Kaif în rolul lui Avinash Singh Rathore și, respectiv, Zoya Humaimi din franciza de film imens de succes Tiger.


Filmul a început să ruleze în martie 2021, dar al doilea val de pandemie și ciclon de coronavirus Tauktae a deraiat producția, iar producătorii au trebuit să oprească filmarea pentru câteva luni. Deoarece situația se îmbunătățește în Mumbai, echipa intenționează acum să revină la seturi.

Potrivit rapoartelor, Salman Khan și Katrina Kaif urmează să revină pentru a relua filmarea Tiger 3 luna aceasta. Vor începe filmările începând cu 23 iulie. Dacă totul merge bine, duo-ul poate chiar să se îndrepte către o locație internațională în august.

O publicație indiană raportează, regizorul Maneesh Sharma s-a pregătit deja să înceapă să tragă cu Khan, Kaif și Emraan Khan. „Dintre distribuție, doar primii vor raporta setului în primele câteva zile. Domnul Maneesh vrea să filmeze câteva secvențe dramatice cu ele ”, informează publicația o sursă bine plasată. Sursa adaugă în continuare că Emraan Khan se va alătura filmării pentru o scenă importantă de confruntare.

Producătorii au decis să nu reconstruiască setul deteriorat de ciclonul Tauktae, chiar dacă mai rămân câteva filme de filmat. „Odată cu îmbunătățirea situației, Aditya și Maneesh sunt dornici să-și urmeze planul de program internațional. Este probabil ca echipa să iasă din țară după 15 august. În timp ce destinațiile nu au fost încă blocate, Europa și Orientul Mijlociu fac parte din narațiune. Deci, s-au gândit că ar fi mai înțelept să tragem porțiunile rămase pe o piață din Dubai ”, conchide sursa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu