duminică, 11 iulie 2021

Nu ai bani, Salman e alaturi


Arshi Khan pozează cu Salman Khan la petrecerea de după Bigg Boss 14. Bollywood Arshi Khan spune că i-a cerut lui Kamaal R Khan să-și ceară scuze față de Salman Khan: „KRK a făcut toate acestea pentru publicitate ieftină” Arshi Khan a spus că, deși i-a cerut lui Kamaal R Khan să-și ceară scuze față de Salman Khan, el nu a ascultat-o. 
 
Arshi l-a acuzat pe KRK că a căutat „publicitate ieftină” folosind numele lui Salman. De HT Entertainment Desk PUBLICAT LA 11 IULIE 2021 10:44 AM IST Arshi Khan a spus că i-a cerut lui Kamaal R Khan, cunoscut și sub numele de KRK, să-și ceară scuze față de Salman Khan, dar acesta nu i-a acordat atenție. KRK este dat în judecată pentru defăimare de către Salman Khan. Într-un interviu, Arshi Khan a spus că Kamaal R Khan caută „publicitate ieftină”, vizând Salman Khan. Arshi a adăugat că se supără când vede oameni care încearcă să-l „tragă (pe Salman) în jos”.
 
 Vorbind cu un cotidian de frunte, Arshi a spus: „Și KRK a făcut toate acestea pentru o publicitate ieftină, de care și el s-a bucurat. Am vorbit cu el și i-am cerut să-și ceară scuze față de Salman saab, dar el nu m-a ascultat. Într-adevăr, mă simt frustrat când oamenii arată spre Salman Khan cu intenția de a-l trage în jos. ” KRK a susținut că este dat în judecată pentru recenzia sa nefavorabilă a lui Radhe: Bhai cel mai dorit al tău. Cu toate acestea, avocații lui Salman susțin că procesul de defăimare răspunde acuzațiilor de corupție și spălare a banilor. Arshi Khan poses with Salman Khan at the Bigg Boss 14 after-party.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu